Follow us

Η haircare σειρά που θα κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται τι έκανες και δείχνουν τα μαλλιά σου τόσο υγιή

Ανακαλύψαμε ποια είναι εκείνα τα haircare προϊόντα που θα κάνουν τη διαφορά στα μαλλιά σου.

hair

Η επιθυμία όλων των γυναικών για υπέροχα, λαμπερά μαλλιά είναι δεδομένη. Γιατί ποια δεν θέλει τα μαλλιά της να είναι πάντοτε περιποιημένα, δυνατά και υγιή και, ει δυνατόν, να ξυπνάει κάθε μέρα με... μαλλιά κομμωτηρίου;

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, τα όμορφα μαλλιά που χαζεύουμε στα περιοδικά και στην τηλεόραση δεν είναι μόνο αποτέλεσμα styling. Όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις για να έχεις υγιή, λαμπερά μαλλιά είναι η σωστή και συνεπής φροντίδα με τα κατάλληλα για τις ανάγκες της τρίχας σου προϊόντα.

Και αναφερόμαστε κυρίως στα σαμπουάν, conditioner και μάσκες μαλλιών που χρησιμοποιείς στο λούσιμο. Προσωπικά, είδα μεγάλη διαφορά στα μαλλιά μου όταν ξεκίνησα να λούζομαι με προϊόντα της Serie Expert από τη L' Oréal Professionel.

Πρόκειται για μια σειρά σχεδιασμένη από επαγγελματίες για επαγγελματίες, με τη βοήθεια επιστημόνων και hair artists, που δούλεψαν από κοινού σε όλο τον κόσμο. Μαζί επέλεξαν τις πιο αποδοτικές τεχνολογίες κρατώντας μόνο τα καλύτερα προϊόντα, με αποτέλεσμα μία άκρως επαγγελματική σειρά που προσφέρει εξαιρετικό αποτέλεσμα και πλαισιώνεται από 43 διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Έτσι, μπορείς να βρεις μια σειρά για κάθε ανάγκη και τύπο μαλλιών: την Prolonger, για πιο μακριά, γεμάτα μαλλιά, την Absolute Repair για επανόρθωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών, το Vitamino Color για λαμπερό χρώμα στα βαμμένα μαλλιά αλλά και το Blondifier για πιο λαμπερό, ενδυναμωμένο ξανθό. Φυσικά, υπάρχει και ειδικά αφιερωμένη σειρά για τα λευκά και silver μαλλιά.

Η haircare σειρά που θα κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται τι έκανες και δείχνουν τα μαλλιά σου τόσο υγιή

Και κάτι ακόμα πιο σημαντικό: η νέα Serie Expert είναι ακόμα πιο φιλική προς το περιβάλλον, χάρη στις συσκευασίες της που περιέχουν έως και 95% ανακυκλώσιμο πλαστικό που είναι λιγότερο επιβλαβές και χωρίς CO2. Ανταποκρίνονται πλήρως επομένως στην επιθυμία μας για χρήση sustainable προϊόντων που σέβονται το περιβάλλον και το οικοσύστημα.

loreal pro

Last but not least, η ίδια η σχεδίαση των μπουκαλιών είναι πιο ελκυστική στον καταναλωτή, καθώς όχι μόνο επικοινωνεί με πιο σαφή και ξεκάθαρο τρόπο τα στοιχεία των προϊόντων και τη δράση τους, αλλά είναι και πιο αποδοτική - και, μπορούμε να πούμε, ένα μικρό στολίδι στο μπάνιο του.

loreal pro
loreal pro

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω ότι αποτελεί την καλύτερη ιδέα για δώρο στις κολλητές σου στις επερχόμενες γιορτές, μιας και η κάθε (κορυφαία) σειρά έρχεται σε μια υπέροχη γιορτινή συσκευασία που είμαστε σίγουρες ότι θα σου φτιάξει τη διάθεση. Φυσικά, αυτό το Christmas Pack είναι το τέλειο δώρο και για τον εαυτό σου!

loreal pro
loreal pro
loreal pro

Aναζήτησε τη νέα L’Oréal Professionnel Série Expert σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online και αν θέλεις ακόμα περισσότερες πληροφορίες, κάνε click στο επίσημο site της L'Oréal Professionnel. Φυσικά, μην παραλείψεις να κάνεις like στην Official Facebook σελίδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ