Follow us

Πώς θα κάνεις ακόμα πιο ενδιαφέρον το κλασικό κόκκινο μανικιούρ; Η Selena Gomez σού δείχνει τον τρόπο

Classic red with a twist.

Selena Gomez Splash News / Ideal Image

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές και μπαίνουμε σιγά σιγά σε γιορτινό mood, ξεκινούν και οι αναζητήσεις μας στα festive manis που θα κάνουμε για τα πάρτι και τις εξόδους που έρχονται.

Ξέρουμε πού πάει ο νους σου - όπως και των περισσότερων από εμάς: στα κατακόκκινα και μπορντό χρώματα που θυμίζουν όσο τίποτα άλλο Χριστούγεννα και χαρούμενα, χειμωνιάτικα vibes. Κι ενώ αποτελούν όντως αγαπημένες αποχρώσεις για την πλειονότητα των γυναικών, δεν παύουν να θεωρούνται κάπως κλασικές και ενίοτε βαρετές.

H Chiara Ferragni με το τέλειο μανικιούρ για τις γιορτές

Πώς μπορείς να αναβαθμίσεις το κλασικό κόκκινο ή μπορντό χρώμα στα νύχια, κάνοντάς το λίγο πιο ενδιαφέρον; Κάν'το όπως η Selena Gomez, που σκέφτηκε έναν πολύ ευρηματικό τρόπο για να πάψει το κόκκινο χρώμα να είναι ένα απλό κόκκινο.

Ο Tom Bachik έκανε πάλι το θαύμα του και, αφού πέρασε ένα ματ σκούρο κόκκινο χρώμα σε όλα τα νύχια της τραουδίστριας, έκανε piercing στις άκρες μερικών από αυτά περνώντας μικρά κρικάκια. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού στις βάσεις των υπόλοιπων νυχιών ζωγράφισε μικρά, χρυσά ημικύκλια και τοποθέτησε ασορτί τρουκς, χαρίζοντας έτσι μια πολύ ιδιαίτερη πινελιά στο μανικιούρ της.

Loading...

Τα pierced νύχια είχαν γίνει μεγάλο trend κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90, επανερχόμενα εν έτει 2021 να ταράξουν τα νερά του διαχρονικού, κόκκινου μανικιούρ.

Τι λες, θα τολμούσες κάτι αντίστοιχο;

Jennifer Lopez | Έβαψε τα νύχια της στο χρώμα που ταιριάζει σχεδόν με όλα τα φθινοπωρινά ρούχα σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ