Expensive Brunette | Το νέο it καστανό χρώμα μαλλιών που θα κάνει κάθε εμφάνισή σου να δείχνει πιο "ακριβή"

Η τάση που έχει συνεπάρει τα πιο fashionable κορίτσια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η "μεταμόρφωση" της Hailey Bieber πέρασε στα ψιλά γράμματα. Μπορεί το νέο καστανό hair look της να μην μοιάζει τόσο out there, ωστόσο αν θυμηθούμε πόσο ξανθιά ήταν τα μαλλιά της πριν ένα μόλις χρόνο, καταλαβαίνουμε ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για μια δραματική αλλαγή, η οποία δεν ήταν παρά η απόρροια της απόφασής της να σταματήσει να βάφει τα μαλλιά της, προκειμένου να μπορέσουν να μακρύνουν υγιή. Το hair look της ενθουσίασε τόσο τους fans της, που πλέον θεωρείται το it καστανό χρώμα μαλλιών για το 2021.

Μπαλαγιάζ ή Ανταύγειες | Σε τι διαφέρουν και πώς να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο

Expensive Brunette | To it καστανό χρώμα μαλλιών του 2021

Οι hairstylists το αποκαλούν "expensive brunette" και πρόκειται για ένα καστανό χρώμα, που αντί να δείχνει φλατ, καταφέρνει να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον χάρη στο συνδυασμό πολλών διαφορετικών αποχρώσεων. Μεγάλη προσοχή δίνεται στην καλή υγεία και τη λάμψη των μαλλιών, που είναι τελικά εκείνα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να δείχνει εξαιρετικά "ακριβό".

Ring-Lighting | Η νέα τεχνική βαφής μαλλιών που θα αναδείξει το χρώμα των ματιών σου

Get the look

Είναι πολύ σημαντικό να μιλήσεις ανοιχτά με τον colorist σου και να βρείτε μαζί τις καστανές αποχρώσεις που ταιριάζουν καλύτερα σε εσένα. Κολακεύουν την επιδερμίδα σου περισσότερο οι πιο ψυχροί τόνοι, όπως το σταχτί, ή μήπως οι πιο ζεστοί, όπως το ζεστό σοκολατί, το καραμελένιο καστανό και το χάλκινο; Μόνο ο colorist σου μπορεί να σου πει με σιγουριά.

Για να κάνεις τα μαλλιά σου πραγματικά λαμπερά, μπορείς να κάνεις κάποια θεραπεία λάμψης στο κομμωτήριο, αλλά και να ενσωματώσεις στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σου θρεπτικές μάσκες καλής ποιότητας και ενυδατικά έλαια.

Τέλος το μπαλαγιάζ | Οι fine lines ανταύγειες είναι η επόμενη μεγάλη τάση στα μαλλιά

Hair Inspo

Για να πετύχεις ακριβώς το look που θέλεις, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στο κομμωτήριο έχοντας αποθηκευμένες στο κινητό σου τις φωτογραφίες με τα expensive brunette looks που σου αρέσουν περισσότερο. Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα δικά μας αγαπημένα: