Follow us

Like a Pro | Πώς να ισιώνεις τα μαλλιά σου χωρίς να τα καις

Κι όμως υπάρχει τρόπος.

πώς να ισιώσω τα μαλλιά μου Pixel Formula

Ίσια μαλλιά και υγιείς άκρες: Μπορούν να συνυπάρξουν στην ίδια πρόταση; Φυσικά και μπορούν -αρκεί να ξέρεις πώς να ισιώσεις τα μαλλιά σου σωστά χωρίς να τα καις. Ακολούθησε τις παρακάτω 5 συμβουλές και σου υποσχόμαστε ότι τα μαλλιά σου θα σε ευγνωμονούν:

Δοκιμάσαμε 20 σαμπουάν για σγουρά μαλλιά κι αυτά είναι τα 7 που ξεχωρίσαμε

Πώς να ισιώσω τα μαλλιά μου χωρίς να τα κάψω

Χρησιμοποίησε ένα heat protectant spray

Όλες οι γυναίκες γνωρίζουν το πόσο σημαντικό είναι, λίγες ωστόσο είναι εκείνες που τελικά το χρησιμοποιούν. Ο λόγος για το σπρέι κατά της θερμότητας, με το οποίο θα πρέπει πάντα να ψεκάζεις τα μαλλιά σου πριν τα ισιώσεις, αν θέλεις να κάνεις heat styling χωρίς να τα καις.

Like a Pro | Πώς να ισιώνεις τα μαλλιά σου χωρίς να τα καις

Heat Shield Thermal Protection Mist, Bumble and Bumble


Επίλεξε την κατάλληλη ισιωτική

Δεν είναι όλες οι ισιωτικές ίδιες. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις μια πρέσα υψηλής ποιότητας με κεραμικές πλάκες και ρύθμιση θερμοκρασίας. Αν θέλεις να μειώσεις ακόμα περισσότερο τη φθορά που θα προκαλέσεις, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το Steampod της L’Oréal Professionnel Paris, το οποίο χρησιμοποιεί τη δύναμη του ατμού για να ισιώσει τα μαλλιά, αλλά και να δημιουργήσει κυματισμούς. Θα το λατρέψεις, γιατί εκτός από το ότι προκαλεί 91% λιγότερη φθορά, χαρίζει ένα πιο λείο αποτέλεσμα, ενώ ισιώνει τα μαλλιά 2 φορές γρηγορότερα. Αυτήν την περίοδο θα το βρεις και σε limited edition εκδοχή με ανανεωμένη ροζ εμφάνιση με την υπογραφή της Barbie.

πώς να ισιώσω τα μαλλιά μου

Μην αυξάνεις πολύ τη θερμοκρασία

Το ότι η ισιωτική σου στάνει τους 240 βαθμούς Κελσίου είναι ενδεχομένως ο βασικός λόγος που την αγόρασες. Στην πραγματικότητα όμως, αν δεν έχεις πολύ σγουρά ή coily μαλλιά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τη βάζεις στο φουλ. Χαμήλωσε τη θερμοκρασία και -πίστεψέ μας- τα μαλλιά σου θα σε ευγνωμονούν!

Τα κοντά κουρέματα που κάθε γυναίκα πρέπει να δοκιμάσει μετά τα 40

Μην ισιώνεις τα μαλλιά σου όταν είναι βρεγμένα

Αν ακούς τα μαλλιά σου να τσιτσιρίζουν όταν τα ισιώνεις, κάνε ένα βήμα πίσω και σκέψου: Αξίζει όντως η φθορά που τους προκαλείς απλά για να γλιτώσεις λίγη ώρα μετά το λούσιμο; Φυσικά και όχι. Φρόντισε να είναι εντελώς στεγνά όταν ξεκινάς να τα ισιώνεις, προκειμένου να μειώσεις τη φθορά που θα τους προκαλέσεις.

Διατήρησε το χτένισμά σου

Πώς να ισιώνεις τα μαλλιά σου χωρίς να τα καις; Μην τα ισιώνεις κάθε μέρα. Το ξέρουμε ότι αυτή είναι κλασική περίπτωση easier said than done. Ή μήπως όχι; Για να διατηρήσεις το χτενίσμά σου αναλλοίωτο για 2 τουλάχιστον μέρες και να αποφύγεις την πρέσα, κοιμήσου με ένα μεταξωτό bonnet, ενώ την τρίτη ή ακόμα και την τέταρτη μέρα επιστράτευσε το ταλέντο σου στο heat free hairstyling ή υιοθέτησε ένα πιο messy wavy look.

Καμένα μαλλιά από ισιωτική | 5 τρόποι να τα σώσεις και 5 τρόποι να μην τα κάψεις ξανά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ