Follow us

Μια ματιά στο νέο beauty brand του Harry Styles

Μια non-female εκδοχή στο πώς εκλαμβάνονται τα καλλυντικά από έναν άντρα star.

Harry Styles Splash News/Ideal Image

Το νέο beauty brand του Harry Styles ακούει στο όνομα "Pleasing" και κάτι μας λέει ότι θα ευχαριστήσει όλες τις nail art addicts. Κι αυτό γιατί τα πρώτα λανσαρίσματα της μάρκας περιλαμβάνουν, εκτός από δύο skincare προϊόντα, μια σειρά από 4 βερνίκια νυχιών σε pearly, chic αποχρώσεις και σε πολύ ιδιαίτερα μπουκαλάκια.

Loading...

Δεν θα περίμενε άλλωστε κανείς κάτι διαφορετικό από τον 27χρονο τραγουδιστή, που έχει δείξει πολλές φορές την αγάπη του στο nail art. Ο ίδιος βάφει τα νύχια του εδώ και χρόνια, ενώ έχει δοκιμάσει άπειρα σχέδια και χρώματα, τολμώντας ακόμα και τα glitter nails ή τα παιχνιδιάρικα smiley προσωπάκια.

Loading...

Smiley Face Nails | Το νέο trend στα νύχια που κάνει θραύση στο Pinterest

Πρόκειται για άλλο ένα celebrity beauty brand, όπως τα άπειρα που έχουν δημιουργηθεί τελευταία (βλ. Ariana Grande, Chiara Ferragni κλπ) ; Εμείς θα λέγαμε πως όχι, καθώς αυτή τη φορά βλέπουμε μια non female εκδοχή και μια διαφορετική ματιά στο πώς εκλαμβάνονται τα καλλυντικά κι από έναν άντρα star.

Loading...
Loading...
Loading...

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου, η έμπνευση πίσω από τη δημιουργία του "Pleasing" ήταν να εξερευνήσει περισσότερες νέες ιδέες και να αποκτήσει πιο πολλές ευκαιρίες συνεργασίας με ανθρώπους που τον εμπνέουν. Το ότι ξεκίνησε με τη δημιουργία καλλυντικών προϊόντων τού φάνηκε να αποτελεί μια εξαιρετική αρχή, καθώς "το να δημιουργείς τέλεια προϊόντα είναι ένας μοναδικός τρόπος να κάνεις τους ανθρώπους να νιώθουν καλά". O στόχος του brand είναι να δώσει το έναυσμα να εξερευνήσει κανείς τις αντιφάσεις που μας περιβάλλουν και υπάρχουν μέσα μας, διαλύοντας έτσι τον μύθο της διττής ύπαρξης.

Loading...

Τα πρώτα λανσαρίσματα είναι διαθέσιμα για προ παραγγελία σε περιορισμένες ποσότητες ενώ η πώληση ξεκινά στις 29 Νοέμβρη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ