Follow us

H Ariana Grande με ένα χτένισμα που δεν περιμέναμε από εκείνη

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του νέου της brand καλλυντικών, r.e.m. beauty.

Ariana Grande Splash News/Ideal Image

H Ariana Grande είναι μια από τις γυναίκες εκείνες που είναι πραγματικά πολύ πιστές στο... χτένισμά τους. Πολύ σπάνια αποχωρίζεται τη signature αλογοουρά της, την οποία αντιγράφουν χιλιάδες κορίτσια ανά τον κόσμο με στόχο να της μοιάσουν.

Αναφερόμαστε στο μακρύ και εξαιρετικά ψηλό ponytail με αφέλειες της τραγουδίστριας, που έχει συνδεθεί άρρηκτα με το προσωπικό της στιλ και την κάνει να ξεχωρίζει από μακριά. Όσο κι αν σπάσουμε το κεφάλι μας, δεν υπάρχει κάποια εμφάνισή της όπου να έχει διαφορετικό χτένισμα ή χρώμα στα μαλλιά της.

H Chiara Ferragni με το τέλειο μανικιούρ για τις γιορτές

Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πριν λίγες μέρες, όταν η νεαρή pop star αποφάσισε να αφήσει κάτω τα μακριά της μαλλιά για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό. Και η αρχή έγινε στο πλαίσιο της φωτογράφισης της νέας της σειράς καλλυντικών, r.e.m. beauty, όπου η Grande ποζάρει με τα προϊόντα και με λιτά, σγουρά μαλλιά.

Loading...

Στη συνέχεια, η 28χρονη ανέβασε άλλες δύο φωτογραφίες με κάτω τα μαλλιά της στον προσωπικό της Instagram λογαριασμό. Τα ολόισια, μακριά μαλλιά της αναδεικνύουν το όμορφο μακιγιάζ που έκανε με - τι άλλο; - τα δικά της προϊόντα μακιγιάζ.

Αναρωτιέσαι πώς θα αποκτήσεις το λαμπερό μακιγιάζ της Hailey Bieber; Σού έχουμε τον πιο εύκολο τρόπο

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ