Follow us

Οι beauty εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο MadWalk 2021

Με παρουσιάστρια την πάντα λαμπερή Δούκισσα Νομικού.

madwalk NPD

Το βράδυ της Τρίτης 23 Νοεμβρίου έλαβε χώρα για 11η συνεχή χρονιά το ''MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project'' , ο θεσμός της μόδας και της μουσικής που πλέον έχει καθιερωθεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Το φετινό MadWalk είχε για άλλη μια φορά και φιλανθρωπικό σκοπό, αφού ήταν αφιερωμένο στην εθελοντική προσφορά και στο έργο του Σωματείου Σύλλογος ''ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ".

MadWalk '21 | Οι καλύτερες εμφανίσεις από το κόκκινο χάλι

Το Γήπεδο TAE KWON DO μετατράπηκε σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό και γέμισε εντυπωσιακές παρουσίες, stars και trendsetters ενώ η παρουσιάστρια της βραδιάς, Δούκισσα Νομικού, έδινε τον ρυθμό στο stage κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού καθ´όλη τη διάρκεια του event.

Φαντασμαγορικά acts, πρωτότυπες αλλά και κλασικές δημιουργίες και τραγούδια που σε ξεσήκωναν, ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά του MadWalk '21.

Εμείς βρεθήκαμε εκεί και είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε από κοντά όχι μόνο τα εντυπωσιακά φορέματα των celebrities αλλά και τα εμπνευσμένα beauty looks που τραβούσαν αμέσως τα βλέμματα.

Δούκισσα Νομικού | Η παρουσιάστρια των φετινών MadWalk έκανε 8 εμφανίσεις που πρέπει να δεις

Δες ποια ήταν αυτά:

Δούκισσα Νομικού

Η όμορφη παρουσιάστρια μπορεί να άλλαξε πάνω από 10 outfits μέσα σε 1,5 ώρα (σχεδόν χάσαμε το μέτρημα), ωστόσο παρέμεινε πιστή σε ένα bold μακιγιάζ κινούμενο σε καφέ και μπεζ αποχρώσεις αλλά και σε χαλαρά waves στα πολύ μακριά, ξανθά μαλλιά της.

Οι beauty εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο MadWalk 2021
Loading...

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξε να δώσει μεγαλύτερη ένταση στο μακιγιάζ, κάνοντας ένα πολύ χαλαρό σπαστό χτένισμα στα μαλλιά της. Πιο συγκεκριμένα, εφάρμοσε ένα σκούρο καφέ eye liner στα μάτια ενώ υιοθέτησε τα ombre lips, τις δύο διαφορετικές αποχρώσεις δηλαδή στα χείλη. Ειδικότερα, επέλεξε ένα κόκκινο και ένα πιο μπορντό χρώμα, τα οποία ανέμειξε μεταξύ τους, τονίζοντας και ξεχωρίζοντας ιδιαίτερα το περίγραμμα με την σκουρότερη απόχρωση. Το look ολοκλήρωσε με ένα καπέλο.

Loading...

Αθηνά Οικονομάκου

Πιο απλή και απέριττη η ηθοποιός, αφού έδωσε όλο το focus στα μάτια, αφήνοντας πιο φυσικά τα χείλη και λυτά τα ίσια μαλλιά της.

Η Αθηνά Οικονομάκου με outfit Project Soma και παπούτσια από την Envie Shoes.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Ακόμα πιο φυσική η Ισμήνη, που έκανε έναν sleek κότσο και σχεδόν ανύπαρκτο μακιγιάζ.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Κόνι Μεταξά

Η τραγουδίστρια και performer εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με.. ρόλερ στα μαλλιά (τα οποία αργότερα της χάρισαν εντυπωσιακές μπούκλες) και μαύρα γυαλιά ηλίου - μἀσκα, που έκρυβαν το μακιγιάζ των ματιών της. Στα χείλη είχε ένα διάφανο gloss που τα έκανε να γυαλίζουν από μακριά.

Κόνι Μεταξά

Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου εξέπληξε τους fans της μιας και εμφανίστηκε με ένα μακρύ καρέ. Κι όμως, δεν έκοψε τα μακριά μαλλιά της αλλά επρόκειτο για περούκα, όπως αποκάλυψε η ίδια στα stories της. Πιο συγκεκριμένα, το wavy lob της ήταν μια,,, παγίδα, όπως έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post που ανέβασε πριν λίγες ώρες. Βέβαια, το συγκεκριμένο look μας άρεσε πολύ - όπως και στους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους.

Loading...

Σάσα Σταμάτη

Nude, καθαρό μακιγιάζ με ροζ χείλη και έναν ψηλό, επιμελώς ατημέλητο κότσο και αφέλειες ήταν το go-to look της δημοσιογράφου.

Loading...

Τάνια Μπρεάζου

Η πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια είχε πλέξει τα μακριά μαλλιά της σε δύο κοτσίδες ενώ το ginger χρώμα τους έδενε τέλεια τόσο με τη γαλάζια δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη όσο και με το αιθέριο πρόσωπό της, βαμμένο σε απαλές αποχρώσεις.

τάνια μπρεάζου

Josephine

Δύο πράγματα ξεχώριζαν έντονα από το beauty look της Josephine: Ο ψηλός κότσος της με τις αφέλειες και το bold eye look με το έντονο eyeliner και τις μεγάλες βλεφαρίδες, που ανέδειξαν ακόμα καλύτερα το βλέμμα της.

josephine

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ