Follow us

Θέλεις λαμπερά, τέλεια μαλλιά για τις γιορτές; Ξέρουμε πώς θα τα αποκτήσεις

Με μια εξειδικευμένη, επαγγελματική υπηρεσία στο κομμωτήριο που θα χαρίσει θεαματικά αποτελέσματα στα μαλλιά σου.

hair

Οι γιορτές πλησιάζουν και βάζουμε στοίχημα ότι προετοιμάζεσαι για τα πάρτι, τις εκδηλώσεις και τα διάφορα events που θα προκύψουν. Πιθανόν έχεις ήδη ψωνίσει από τώρα τα festive ρούχα και όλα τα καλλυντικά που θα χρειαστείς για να λάμπεις τις ημέρες εκείνες, όμως τι γίνεται με τα μαλλιά σου;

Τολμώ να πω ότι τα μαλλιά είναι ίσως ένα από το πιο σημαντικό κεφάλαιο στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Όλες μας θέλουμε να είναι πάντα λαμπερά, περιποιημένα, και κυρίως, υγιή. Και η αλήθεια είναι ότι αυτό μπορείς να το πετύχεις μόνο με τη βοήθεια ενός ειδικού στο κομμωτήριο.

Επειδή έχω "δύσκολα" μαλλιά που φριζάρουν πολύ, ενώ λόγω του ότι είναι πολύ μακριά δείχνουν πολλές φορές ταλαιπωρημένα και με ξηρές άκρες, έχω ψάξει εξονυχιστικά το θέμα της περιποίησης και της σωστής φροντίδας τους. Πρόσφατα λοιπόν ανακάλυψα μια υπηρεσία που γίνεται στα κομμωτήρια, κι αυτή δεν είναι άλλη από την Fusio Dose με προϊόντα της Kérastase. Μετά από άπειρες δοκιμές στο σπίτι, και μετά τη χρήση πολλών προϊόντων που δεν ανταποκρίνονταν πάντα στις ανάγκες μου, μπορώ να σου εγγυηθώ ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία κάνει θαύματα στα μαλλιά.

Τι είναι η υπηρεσία Fusio Dose;

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για μια προσωποποιημένη υπηρεσία που γίνεται μόνο στα κομμωτήρια και με χρήση προϊόντων αποκλειστικά από την Kérastase. Στην ουσία, συζητάς με τον hair expert τις ανάγκες που θεωρείς ότι έχουν τα μαλλιά σου και σε συνεννόηση μαζί του επιλέγετε από κοινού την θεραπεία που θα πρέπει να ακολουθηθεί.

Η αγωγή αποτελείται από τη χρήση ενός concentrate και ενός booster, καθένα εκ των οποίων στοχεύει σε διαφορετική ανάγκη των μαλλιών. Όταν όμως συνδυαστούν μεταξύ τους χαρίζουν θεαματικά αποτελέσματα, μεταμορφώνοντας πραγματικά τα μαλλιά. Η υπηρεσία αυτή δίνει την ευκαιρία να γίνουν πάνω από 20 συνδυασμοί, κομμένοι και ραμμένοι στις ανάγκες της εκάστοτε πελάτισσας, γι 'αυτό άλλωστε θεωρείται και τόσο προσωποποιημένη.

Θέλεις λαμπερά, τέλεια μαλλιά για τις γιορτές; Ξέρουμε πώς θα τα αποκτήσεις

Σου κεντρίσαμε το ενδιαφέρον; Να σου πούμε λοιπόν ότι υπάρχουν 7 concentrates και 6 boosters που στοχεύουν στους παρακάτω τύπους (και ανάγκες) μαλλιών: για ξηρά και για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά, για ευαισθητοποιημένα-βαμμένα, για λεπτά μαλλιά που παρουσιάζουν λέπτυνση, για ξανοιγμένα μαλλιά, για αδύναμα και επιρρεπή στο σπάσιμο μαλλιά, ακόμα και για σγουρά μαλλιά που χρειάζονται θρέψη.

kerastase

Εάν λοιπόν έχεις εντοπίσει ότι τα δικά σου μαλλιά ανήκουν σε κάποιον από τους παραπάνω τύπους και χρειάζονται μια συγκεκριμένη θεραπεία, το συζητάς με τον ειδικό που έχει δει ήδη τα μαλλιά σου κι έχει εκτιμήσει ποια είναι η βασική ανάγκη σου. Στη συνέχεια, θα σου προτείνει το concentrate που θεωρεί ότι σου ταιριάζει και έπειτα θα συμφωνήσετε για το booster που θα ήθελες εσύ να δοκιμάσεις συνδυαστικά, και το οποίο θα στοχεύει σε μια δευτερεύουσα ανάγκη των μαλλιών σου.

Ο expert θα αναμείξει το booster με το concentrate και θα το ψεκάσει κατά μήκος των μαλλιών σου με ελαφριές κινήσεις μασάζ, αμέσως μετά το λούσιμο.

Γιατί να τη δοκιμάσω;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις αυτή την υπηρεσία. Καταρχάς, μιλάμε για πολύ συμπυκνωμένες συνθέσεις που χαρίζουν δραστική μεταμόρφωση στα μαλλιά, και μάλιστα μέσα σε 5 λεπτά. Επομένως, έχεις ένα επαγγελματικό και άμεσο αποτέλεσμα, αφού σε τόσο λίγο χρόνο έχεις υπέροχα μαλλιά, έχοντας στοχεύσει (συνδυαστικά) σε δύο διαφορετικές ανάγκες τους. Τέλειο;

kerastase

Ναι, είναι τέλειο για σένα που δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου, όμως θες τα μαλλιά σου να είναι ανάλαφρα και να ακτινοβολούν λάμψη και υγεία. Και πίστεψέ μας, με 42 πιθανούς συνδυασμούς, σίγουρα θα βρεις τον καταλληλότερο για εσένα!

fusio dose

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι τον Οκτώβριο η συγκεκριμένη υπηρεσία έκλεισε 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια Fusio-Dose, γεγονός που αποδεικνύει την ευρεία αποδοχή που έχει τύχει από χιλιάδες πελάτισσες.

Βρες τα κοντινότερα κομμωτήρια Kérastase εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ