Follow us

Η Ανίτα Μπραντ έκανε ένα κοντό καρέ - και σούπερ σικ - κούρεμα

Πώς σου φαίνεται;

ανίτα μπραντ Instagram

Σε μια αρκετά μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της προχώρησε η Ανίτα Μπραντ, που έκανε ένα εντελώς διαφορετικό κούρεμα από αυτό που την είχαμε συνηθίσει.

Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου και ταλαντούχα makeup artist επέλεξε να κόψει τα μακριά της μαλλιά και να υιοθετήσει ένα από τα πιο cool κουρέματα της σεζόν: το lob.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το μακρύ καρέ, μια κουπ που προτιμάται από πολλές celebrities τελευταία, λόγω της ευελιξίας αλλά και της χαλαρής κομψότητας που χαρίζει στο όλο look, αναβαθμίζοντας ακόμα και το πιο απλό outfit. Δεν θεωρείται τυχαία ότι αποτελεί από μόνο του ένα ηχηρό statement στην εμφάνιση μιας γυναίκας.

4 makeup looks που θα σε κάνουν να ανυπομονείς να βαφτείς στις γιορτές

Η makeup artist βέβαια πήγε το look ένα βήμα παραπέρα, κόβωντας και αφέλειες, ένα είδος μεταξύ curtain και see-through bangs.

Το συγκεκριμένο haircut είχαμε την ευκαιρία να δούμε μέσα από το πρόσφατο βίντεο που ανέβασε η ίδια στο Instagram της, όπου είχε ένα small talk με τον hair artist Αλέξανδρο Λιάκο. Στο συγκεκριμένο βίντεο οι δύο τους μίλησαν για μακιγιάζ, καλλυντικά και, φυσικά, μαλλιά, αλλά επίσης είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε ορισμένα makeup tips από την Ανίτα, που δημιούργησε live ένα πολύ ωραίο, χειμωνιάτικο μακιγιάζ.

Δες το βίντεο:

Loading...

Το νέο της look:

Loading...

Αλλά το poll που ανέβασε στα stories της για να μάθει τη γνώμη των διαδικτυακών της φίλων σχετικά με το ολοκαίνουριο look της:

Η Ανίτα Μπραντ έκανε ένα κοντό καρέ - και σούπερ σικ - κούρεμα

Η πλειονότητα πάτησε "Yes", εσύ τι λες; Σου αρέσει;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ