Πολύχρωμα νύχια | Πώς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι μια από τις πιο μεγάλες τάσεις του χειμώνα

Και που θα εντυπωσιάσει σε κάθε περίπτωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Τα πολύχρωμα νύχια, ή αλλιώς τα Rainbow nails, είναι ίσως μια από τις πιο cool τάσεις στα νύχια διαχρονικά. Και λέω διαχρονικά γιατί δεν έχουν εποχή: Μπορείς να την υιοθετήσεις με την ίδια επιτυχία τόσο την άνοιξη και το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα.

Αν δεν είσαι μάλιστα μεγάλη fan των πιο festive manis, (βλ. glitter nails), που θα αρχίζουν να κατακλύζουν σιγά σιγά τα feeds μας στο Instagram ενόψει των γιορτών, τότε η εναλλακτική του colourful mani είναι για σένα.

Το colourful manicure μπορεί να κινείται σε παστέλ αποχρώσεις (και είναι κάτι που είδαμε πολύ το καλοκαίρι), όμως μπορεί να είναι και σε πιο σκούρες για να ταιριάζουν με την εποχή. Εσύ ορίζεις το στιλ που θα τους δώσεις ανάλογα και με τη διάθεσή σου.

Επιπλέον, είναι ένα από τα μανικιούρ που μπορείς να κάνεις πανεύκολα μόνη σου στο σπίτι, αφού το μόνο που θα χρειαστείς είναι 5 διαφορετικά βερνίκια νυχιών, στις αγαπημένες σου αποχρώσεις. Όρεξη να έχεις και οι συνδυασμοί είναι άπειροι.

Αυτό είναι το πιο hot χρώμα του χειμώνα για τα νύχια σου

Φρόντισε απλά τα χρώματα να είναι ταιριαστά μεταξύ τους, ή να ανήκουν στην ίδια χρωματική παλέτα έτσι ώστε να υπάρχει μια ομοιομορφία στο αποτέλεσμα. Εύκολο;

Δες παρακάτω μερικές αγαπημένες μας φωτογραφίες για να πάρεις μια ιδέα: