Follow us

Every day is a good day για το δέρμα μας με την skincare σειρά της DUST+CREAM

Δοκίμασα τα προϊόντα της σειράς "Today is a Good Day" και δηλώνω ενθουσιασμένη.

skin iStock

Είμαι σίγουρη ότι γνωρίζεις πολύ καλά την DUST+CREAM, την αμιγώς ελληνική αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών που βρίσκεται πλέον σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία προσφέρει μια τεράστια ποικιλία σε προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα, κρέμες, καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας, ενώ χάρη στα καλλυντικά της θαυμάζουμε τα πολύ προσεγμένα makeup looks των μοντέλων στο GNTM 4 κάθε βδομάδα.

Δεν είναι όμως μόνο τα προϊόντα μακιγιάζ στα οποία ειδικεύεται το συγκεκριμένο brand. To skincare και η περιποίηση του προσώπου και της επιδερμίδας είναι άλλος ένας τομέας στον οποίον έχει εισβάλλει δυναμικά η DUST+CREAM, με κρέμες και serums που στοχεύουν σε συγκεκριμένες ανάγκες του δέρματος.

Every day is a good day για το δέρμα μας με την skincare σειρά της DUST+CREAM

Με λίγα λόγια, δοκίμασα τη σειρά "Today is a Good Day", που περιέχει μια ευρεία γκάμα skincare προϊόντων, και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα. Πέραν του ότι μπορείς να βρεις την κατάλληλη κρέμα σε όποιον τύπο δέρματος κι αν ανήκεις, τα προϊόντα της καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη που μπορεί να έχεις ενώ αναδίδουν υπέροχα αρώματα που σε ταξιδεύουν. Στα (πολύ σημαντικά) θετικά είναι και το γεγονός ότι είναι best value for money, προσφέροντας μια υψηλή σχέση ποιότητας και τιμής. Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Συνέχισε να διαβάζεις για να διαπιστώσεις περισσότερα για τα θαυματουργά αποτελέσματά τους.

dust+cream

Πιο αναλυτικά, η δική μου ρουτίνα περιποίησης...

Ως beauty addict αλλά και λόγω δουλειάς έχω δοκιμάσει άπειρα προϊόντα με στόχο να αποκτήσω τη λαμπερή, ενυδατωμένη και dewy επιδερμίδα που όλες ονειρευόμαστε. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα τα περισσότερα δεν με ικανοποιούσαν απόλυτα...μέχρι τη στιγμή που ανακάλυψα τη σειρά "Today is a Good Day". Και πράγματι, κάθε μέρα είναι πλέον μια ... good day, αφού ξυπνάω κάθε φορά με όλο και πιο ενυδατωμένο, φωτεινό δέρμα.

dust  cream
dust  cream

Προσωπικά έχω λιπαρή επιδερμίδα, οπότε επέλεξα την ενυδατική κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης με tea tree oil και εκχύλισμα πρόπολης, ειδικά μελετημένη για λιπαρές επιδερμίδες. Με βιοσακχαρίτη που παρέχει άμεση και μακροπρόθεσμη ενυδάτωση και με δραστικό μείγμα που αποτελείται από εκχύλισμα από μανιτάρι και βιταμίνες του συμπλέγματος Β με στυπτικές ιδιότητες, ελέγχει την έκκριση του σμήγματος και συσφίγγει τους πόρους του δέρματος. Περιέχει ειδικό δραστικό που απορροφά το επιπλέον σμήγμα, εξασφαλίζει ματ αποτέλεσμα και μειώνει την ανεπιθύμητη γυαλάδα, αφήνοντας το δέρμα λείο, παρέχοντας μεταξένια και βελούδινη αίσθηση. Η βιταμίνη Ε βελτιώνει την υφή του δέρματος και έχει αναπλαστική δράση. Εν ολίγοις, είδα άμεσα μεγάλη αλλαγή στην επιδερμίδα μου που είχε την τάση να δείχνει θαμπή και κουρασμένη.

dust+cream

Όσον αφορά τις πρώτες γραμμές που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο πρόσωπό μου, ο αντιρυτιδικός συμπυκνωμένος ορός ρετινόλης με 80% φυσικά συστατικά ήταν η καταλληλότερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Εμπλουτισμένος με υαλουρονικό οξύ και ένα μοναδικό συνδυασμό εκχυλίσματος βρώμης, νιασιναμίδης και energy boosting παράγοντα για μέγιστη ενυδάτωση, λιαίνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και βελτιώνει την υφή και την όψη της επιδερμίδας.

dust+cream

Editor's tip: Αν θες να εντάξεις τη ρετινόλη στη ρουτίνα σου, έχε υπόψη σου ότι πρέπει να γίνεται σταδιακά. Αυτό γίνεται ως εξής: Ξεκίνα με μια φορά την εβδομάδα, ιδανικά το βράδυ. Την δεύτερη εβδομάδα, δύο φορές και μετά το πέρας της δεύτερης εβδομάδας μπορείς να κάνεις χρήση της ρετινόλης μέρα παρά μέρα. Προτίμησε να εφαρμόζεις τη ρετινόλη στη νυχτερινή skincare ρουτίνα σου και να μην ξεχνάς ποτέ το αντηλιακό το επόμενο πρωί.

Όσο για τη φροντίδα των ματιών μου, που δεν αμελώ ποτέ, επέλεξα την αντιρυτιδική κρέμα ματιών με 86% φυσικά συστατικά και εξαιρετικά απαλή υφή. Περιέχει δραστικό που μειώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους, βελτιώνοντας την μικροκυκλοφορία ενώ δρα κατά των λεπτών γραμμών χαρίζοντας μια πιο λεία όψη.

dust+cream

Φυσικά, η σειρά περιέχει skincare προϊόντα και για κανονικές, μικτές ή λιπαρές επιδερμίδες. Πιο συγκεκριμένα:

Εάν έχεις κανονική ή μικτή επιδερμίδα...

...επίλεξε το δροσερό cream-gel ελαφριάς υφής για 24ωρη ενεργή ενυδάτωση με ρόδι, πορτοκάλι και αλόη και βελούδινο φινίρισμα. Με βιοσακχαρίτη, υαλουρονικό οξύ και αλλαντοϊνη, παρέχει άμεση και μακροπρόθεσμη ενυδάτωση ενώ περιέχει οργανικό απόσταγμα από άνθη πορτοκαλιάς, χυμό ροδιού και χυμό φύλλων αλόης που περιποιούνται και καταπραΰνουν το δέρμα.

dust+cream

Αν επιθυμείς προστασία από την ατμοσφαιρική ρύπανση...

...η οποία βάλλει το δέρμα καθημερινά, ιδανική επιλογή είναι η ενυδατική κρέμα με ρόδι και πορτοκάλι, εμπλουτιμένη με αλλαντοϊνη, βιταμίνη Ε, πανθενόλη, οργανικό απόσταγμα από άνθη πορτοκαλιάς και χυμό ροδιού.

Εάν πάλι θεωρείς ότι το δέρμα σου έχει ανάγκη από υψηλότερη αντιγηραντική προστασία και φροντίδα...

...η αντιρυτιδική και συσφιγκτική κρέμα ημέρας με πορτοκάλι και σταφύλι, που περιέχει υαλουρονικό οξύ και φυτικό δραστικό από άνθη μπανανόδεντρου Μαδαγασκάρης, παρέχει εντατική ενυδάτωση, ενισχύει τη ζωτικότητα της επιδερμίδας, διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου, βελτιώνει τη σφριγηλότητα και συντελεί στη μείωση του αριθμού των ρυτίδων.

Ενώ για τη νύχτα σού προτείνω

...την αντιρυτιδική κρέμα νυκτός με ενισχυτικό κολλαγόνου που προσομοιάζει τη δράση της ρετινόλης. Λειαίνει τις ρυτίδες, βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενισχύει τη λάμψη και την ενυδάτωση της. Περιέχει αμυγδαλέλαιο, βούτυρο καριτέ, έλαια αβοκάντο και jojoba που περιποιούνται και θρέφουν το δέρμα. Με φυτικό δραστικό εκχύλισμα από "πράσινο χαβιάρι", αυξάνει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και αποτρέπει το σχηματισμό ρυτίδων.

Τέλος, ο ενυδατικός ορός προσώπου με υαλουρονικό οξύ και λεπτόρευστη μη λιπαρή υφή, είναι ειδικά σχεδιασμένος για να ενισχύει άμεσα τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας. Με αλλαντοΐνη, φυσικά σάκχαρα και εκχυλίσματα ιβίσκου και καρπού tamarind, προσφέρει άμεση ενυδάτωση και αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

dust+cream

Ακόμα να σε πείσω; Μια δοκιμή θα σε κάνει να επιστρέφεις ξανά και ξανά στα συγκεκριμένα προϊόντα!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ