Follow us

10 years MissBloom x Papoutsanis | Η σημασία της αισιοδοξίας για το ευζήν μας

Μέσα σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, η ανάγκη για ελπίδα, αγάπη και ελευθερία παραμένει σταθερή.

beauty iStock

POWERED BY PAPOUTSANIS

Σε μια εποχή με καταιγισμό πληροφοριών, έντονο ρυθμό, πολυπλοκότητα και συνεχείς εξελίξεις σε κάθε τομέα, η έννοια της αισιοδοξίας είναι ίσως πιο σημαντική από ποτέ. Το να παραμένουμε αισιόδοξοι και να διατηρούμε μια θετική στάση απέναντι στις προκλήσεις της καθημερινότητας είναι καθοριστικής σημασίας για την ψυχική μας ισορροπία και υγεία. Η αισιόδοξη πτυχή της ζωής είναι αυτή που πάντα το MissBloom αγαπά να προβάλει. Στο οραμά μας για μια θετική προσέγγιση στην καθημερινότητα βρίσκουμε δίπλα μας αγαπημένα brands από το χώρο της ομορφιάς, έναν χώρο που έχει αποδείξει το πόσο πολύτιμος μας είναι ακόμα και σε κρίσιμες στιγμές.

Λαμπρό παράδειγμα είναι η εταιρεία Papoutsanis, με 150 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην παραγωγή καλλυντικών προϊόντων και προϊόντων προσωπικής φροντίδας, η οποία, μέσα από τη νέα Vegan σειρά περιποίησης Papoutsanis Aromatics με αξεπέραστα αρώματα και μοναδική σύνθεση, μεταφέρει ένα πολύ επίκαιρο μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης.

Free, Love & Hope by Papoutsanis Aromatics

Με συσκευασίες που αναδεικνύουν έντονα αυτές τις αξίες και μιλούν στην καρδιά μας μέσα από εμψυχωτικούς στίχους γνωστών Ελλήνων ποιητών, τα ΝΕΑ Free, Love και Hope με αναζωογονητικά αφρόλουτρα και περιποιητικές κρέμες σώματος και χεριών, έχουν υπέροχα αρώματα εμπνευσμένα από μεγάλους αρωματικούς οίκους: Aromatics Love με άρωμα Γιασεμί και Σανταλόξυλο, Aromatics Free με άρωμα Άνθη Πορτοκαλιάς και Λεβάντα και Aromatics Hope με άρωμα Περγαμόντο και Λευκό Τσάι. Οι μυρωδιές αυτές αναδίδουν από μόνες τους ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης, χαρίζοντάς σου μια αίσθηση ευεξίας αλλά και ψυχικής/σωματικής ανάτασης.

10 years MissBloom x Papoutsanis | Η σημασία της αισιοδοξίας για το ευζήν μας

H σύνθεση των προϊόντων είναι 100% vegan και δρα πολυεπίπεδα χάρη στην αλόη, τα prebiotics που θρέφουν την επιδερμίδα και τη βιταμίνη Ε, γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση. Επιπλέον, τα προϊόντα της σειράς Love φέρουν την πρωτοποριακή, πατενταρισμένη αρωματική τεχνολογία Vivascentz™ που αποδεδειγμένα βοηθά στην προαγωγή του ευζήν.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι το άρωμα διεγείρει όσο τίποτα άλλο τις αισθήσεις, φέρνοντας στο νου αναμνήσεις, μέρη, ανθρώπους, στιγμές και δημιουργεί μια αίσθηση γαλήνης, χαράς, ελπίδας.

Αναζήτησε το δικό σου Papoutsanis Aromatics και απόλαυσε την κάθε στιγμή!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ