Follow us

Η L’Oréal Professionel έκλεψε την παράσταση με ένα πολύ διαφορετικό act στη σκηνή του MADWALK '21

Δέκα γοητευτικές, υπέροχες celebrities περπάτησαν στην σκηνή με εντυπωσιακά χτενίσματα με την υπογραφή της L‘Oréal Professionnel Paris.

madwalk

Tο ''MADWALK 2021 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project'', ο θεσμός της μόδας και της μουσικής που πλέον έχει καθιερωθεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, προβλήθηκε την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, στο MEGA Channel.

Καθηλωμένοι στους δέκτες μας, διαπιστώσαμε ότι το Γήπεδο TAE KWON DO μετατράπηκε σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό και γέμισε όμορφες παρουσίες, stars και trendsetters ενώ η παρουσιάστρια της βραδιάς, Δούκισσα Νομικού, έδινε τον ρυθμό στο stage κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού καθ´όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Φαντασμαγορικά acts, πρωτότυπες αλλά και κλασικές δημιουργίες και τραγούδια που σε ξεσήκωναν, ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά του ανατρεπτικού αυτού show.

Όμως, φέτος το MADWALK είχε για άλλη μια φορά και φιλανθρωπικό σκοπό, αφού ήταν αφιερωμένο στην εθελοντική προσφορά και στο έργο του Σωματείου Σύλλογος ''ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ", που μετρά ήδη περισσότερους από 120.000 δότες μυελού των οστών.

Επίσημος χορηγός αυτού του τόσο σημαντικού θεσμού ήταν η L‘Oréal Professionnel Paris, που με την άρτια επαγγελματική εξειδίκευση των ανθρώπων της αλλά και την ποιότητα των hairstyling προϊόντων της, συνέβαλαν τα μέγιστα σε ένα άρτιο αποτέλεσμα επί σκηνής αναφορικά με τα χτενίσματα όλων των συμμετεχόντων.

Πιο συγκεκριμένα, εννιά κομμωτικές ομάδες από όλη την Ελλάδα, στελεχωμένες από ταλαντούχους hair experts ανέλαβαν το hair styling μοντέλων, τραγουδιστών και performers, αποδεικνύοντας πως ο δυναμισμός, η κομψότητα και ο επαγγελματισμός που φέρει η L’Oreal Professionnel ως μάρκα είναι τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν ηγέτιδα στο χώρο του hair care. Από νωρίς το μεσημέρι οι ομάδες των L'Oreal Pro Artist, Mod's Hair, Gino hairandmore, Angelopoulos, Hair Way, Andronis MS, Prestige Telis Kikeris, Telis Kikeris και Haute Coiffure Francaise ήταν ήδη εκεί για να επιμεληθούν τα hair looks για τα catwalks των σχεδιαστών.

Η L’Oréal Professionel έκλεψε την παράσταση με ένα πολύ διαφορετικό act στη σκηνή του MADWALK '21
madwalk
madwalk

Ένα εντυπωσιακό act

Δεν ήταν όμως μόνο η επιμέλεια των χτενισμάτων που ανέλαβε (με εξαιρετική επιτυχία) η L‘Oréal Professionnel Paris. Συνεργάστηκε επίσης με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά, για να παρουσιάσει επί σκηνής ένα πολύ διαφορετικό act.

madwalk

Αναλυτικότερα, και με πρωταγωνίστριες τις Έβελυν Καζαντζόγλου, Σοφία Κουρτίδου, Ρεγγίνα Μακέδου, Δωροθέα Μερκούρη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Υβόννη Ντόστα, Βασιλική Ρούσσου, Μαρίλλια Σκαρογιάννη, Κατερίνα Τερζοπούλου και Βάλια Χατζηθεοδώρου, ο Σάκης Ρουβάς παρουσίασε τη νέα του κυκλοφορία "Στα καλύτερά μου", και οι εντυπωσιακές κυρίες περπάτησαν και χόρεψαν πλάι του πιο όμορφες και λαμπερές από ποτέ.

madwalk
madwalk

Δέκα γυναίκες σύγχρονες και γοητευτικές, η καθεμία με το δικό της προσωπικό στίγμα και τη μοναδική της ομορφιά, μετέδωσαν στο κοινό τη φρεσκάδα, τη λάμψη και τη ζωντάνιά τους, έχοντας υπέροχα μαλλιά με την υπογραφή της L‘Oréal Professionnel Paris.

madwalk

Άλλωστε, η ανάδειξη της γυναικείας φύσης και η υποστήριξη της διαφορετικότητας, είναι αναπόσπαστα στοιχεία της κουλτούρας της μάρκας, η οποία εκπροσωπείται από hair experts που σέβονται την μοναδικότητα και την ομορφιά της κάθε γυναίκας και προσπαθούν να αναδείξουν μέσω των δημιουργιών τους την καλύτερη εκδοχή του εαυτούς τους.

Δες αποσπάσματα από το MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure

Περισσότερες πληροφορίες για τη L‘Oréal Professionel Paris θα βρεις εδώ, ενώ μπορείς να κάνεις like και στις σελίδες της στο Instagram και Facebook.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ