Follow us

H Demi Moore χωρίς ίχνος μακιγιάζ δείχνει τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη

Δες τις #nofilter και #nophotoshopped selfies της.

demi moore Splash News / Ideal Image

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Demi Moore επιλέγει να ανεβάσει φωτογραφίες της στο Instagram όχι μόνο χωρίς ίχνος μακιγιάζ αλλά και χωρίς φίλτρο. Έτσι και πρόσφατα, η 59χρονη και απενοχοποιημένη ηθοποιός ανέβασε μερικές #nofilter και #nophotoshopped selfies της, φορώντας μόνο τα signature μαύρα γυαλιά μυωπίας της.

Άλλη μια φορά που η JLo υιοθέτησε το αγαπημένο χτένισμα της παιδικής μας ηλικίας με τον πιο σέξι τρόπο

Πέραν του ότι απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ακομπλεξάριστη αλλά και υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς, μάς χάρισε έμμεσα (και εν αγνοία της) ένα από τα πιο σημαντικά beauty tips: Ότι το δέρμα χωρίς μακιγιάζ μπορεί να δείξει μέχρι και (τουλάχιστον) 10 χρόνια νεότερο.

Loading...

Μπορείς να πιστέψεις, κοιτάζοντας αυτήν την φωτογραφία, ότι η ηθοποιός πλησιάζει τα 60; Φυσικά, η ερώτηση είναι ρητορική και μας δίνει την αφορμή να σου πούμε ότι το μακιγιάζ, όσο κι αν αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά μας και μας ομορφαίνει, προσθέτει λίγα χρόνια στο πρόσωπο, ιδίως αν δεν γίνει σωστά.

Το μακιγιάζ της Camila Cabello είναι όλη η έμπνευση που χρειαζόσουν για τις γιορτές

Κάνε ένα πείραμα μια μέρα και άσε τελείως άβαφο το πρόσωπό σου (μην αμελώντας, βέβαια, την ενυδατική και το αντηλιακό σου που είναι αδιαπραγμάτευτα). Πάμε στοίχημα ότι το αποτέλεσμα θα δείχνει τόσο νεανικό και φρέσκο που θα εκπλαγείς κι εσύ η ίδια με αυτό.

Δες όλες τις φορές που η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ