Follow us

Πώς πέτυχα τα πιο άμεσα αποτελέσματα ανανέωσης του δέρματός μου πριν τις γιορτές

Κανένα botox και ενέσιμο filler, μόνο με μια (θαυματουργή) αγωγή στο σπίτι μου.

Beautiful Young Woman with Clean Fresh Skin touching own face. Facial treatment iStock

Η φρέσκια, νεανική όψη στο πρόσωπο είναι το ζητούμενο όλων των γυναικών, ανεξαρτήτως ηλικίας. Πόσω μάλλον όταν βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να γιορτάσουμε τον ερχομό του 2022 αλλά και να περάσουμε ξέγνοιαστες στιγμές με τους αγαπημένους μας, να βγούμε, να διασκεδάσουμε και να νιώσουμε όμορφες.

Οι πρώτες γραμμές στο δέρμα, καθώς και άλλα σημάδια που προδίδουν το πέρασμα του χρόνου, γίνονται εμφανή ακόμα και προς τα τέλη της δεκαετίας των τρυφερών 20. Η κούραση, το στρες καθώς και όλες οι εκφράσεις που κάνουμε καθημερινά και φανερώνουν, μεταξύ άλλων, τις χαρές αλλά και τις λύπες μας, καλώς ή κακώς αφήνουν το δικό τους "στίγμα" στο πρόσωπο, με τις λεπτές γραμμές να κάνουν την εμφάνισή τους και να μένουν σε αυτό αλλά και την χαλάρωση που εμφανίζεται σε ορισμένες περιοχές του. Κι αν μέχρι τώρα πίστευες ότι ο μόνος τρόπος για να απαλύνεις αυτά τα πρώτα σημάδια είναι τα επεμβατικά fillers και το botox, να σε πληροφορήσω σε αυτό το σημείο ότι υπάρχουν κι άλλες λύσεις.

Πρόσφατα ανακάλυψα και δοκίμασα τη δερμοκαλλυντική αγωγή Fillerina, την πρώτη μη ενέσιμη γενιά αγωγής filler για εύκολη εφαρμογή στο σπίτι. Χάρη σε αυτή κατάφερα να γεμίσω τις γραμμές έκφρασης και να αυξήσω τον όγκο των ζυγωματικών στο σπίτι μου χωρίς ενέσεις.

Πώς πέτυχα τα πιο άμεσα αποτελέσματα ανανέωσης του δέρματός μου πριν τις γιορτές

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για μια ανανεωμένη, πατενταρισμένη σύνθεση διπλής δράσης που περιέχει το σύμπλεγμα 12 διαφορετικών Υαλουρονικών οξέων, 3 κολλαγόνα και 2 ελαστίνες διαδερμικής τεχνολογίας που επιτυγχάνουν γέμισμα ρυτίδων, σύσφιξη κι ελαστικότητα και την αναπλήρωση του όγκου των δερματικών ιστών στο περίγραμμα προσώπου, στα ζυγωματικά και στα χείλη.

fillerina
fillerina

Σε μόλις μια εβδομάδα παρατηρείς τα πρώτα αποτελέσματα στο δέρμα σου ενώ αν ακολουθήσεις εντατικά την αγωγή Fillerina για 14 μέρες, η διαφορά θα είναι αισθητή. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να υποδεχτείς τη νέα χρονιά φρέσκια και λαμπερή! Ξεκίνα σήμερα κιόλας και θα μας θυμηθείς.

Δες πώς ακριβώς εφάρμοσα τη θεραπεία στο παρακάτω βίντεο:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ