Follow us

Μπούκλες που κρατάνε όλη μέρα | Το μυστικό των κομμωτών που ελάχιστοι γνωρίζουν

Κάνε τις μπούκλες σου να διατηρούνται αναλλοίωτες όλο το βράδυ με αυτό το τρικ

μπούκλες με ισιωτική Istock Photo

Στα μάτια σου έχεις κάνει τις τέλειες μπούκλες. Είναι καλοσχηματισμένες, bouncy και έξτρα voluminous. "Είναι" είπα; "Ήταν" εννοούσα. Κι αυτό γιατί μόλις δεις το είδωλό σου στον καθρέφτη του αυτοκινήτου, έρχεσαι -για μία ακόμα φορά- αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα: Οι μπούκλες σου είναι παρελθόν και το look σου από ultra voluminous, έχει γίνει ultra straight. Welcome to the club! Δεν είσαι μόνη! Γι' αυτό κι εμείς ρωτήσαμε και μάθαμε το μυστικό των κομμωτών που λίγοι γνωρίζουν για μπούκλες με πρέσα ή ψαλίδι που μένουν αναλλοίωτες όλο το βράδυ για να λάμψεις στο πάρτι, το ρεβεγιόν και σε κάθε επίσημο -ή ανεπίσημο- event. Τελικά είναι πολύ πιο εύκολο απ' όσο νομίζαμε.

10 party-ready χτενίσματα που θα σε κάνουν να αγαπήσεις τα σγουρά μαλλιά σου

Πώς να κάνεις μπούκλες με πρέσα ή ψαλίδι που κρατάνε

Είναι πολύ απλό: Η θερμότητα σχηματίζει τη μπούκλα και ο κρύος αέρας τη σταθεροποιεί. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Αφού δημιουργήσεις τις μπούκλες με την πρέσα ή το ψαλίδι, άφησέ τες να κρυώσουν για 10-15 λεπτά πριν τις "ανοίξεις" χρησιμοποιώντας τα ακροδάχτυλά σου ή μια βούρτσα ή πριν τα πιάσεις στο updo της επιλογής σου.

5 δοκιμασμένοι τρόποι να κάνεις τις πιο όμορφες μπούκλες χωρίς θερμότητα

Για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στο χτένισμά σου, κάνε αυτό που κάνουν οι κομμωτές στα backstage των fashion shows και των φωτογραφήσεων. Αφού δημιουργήσεις μια μπούκλα, τύλιξέ την γύρω από τον εαυτό της σε ένα αόρατο roller και στερέωσέ την στο κεφάλι σου με ένα τσιμπιδάκι για να κρυώσει. Στο μεταξύ, μπορείς να κάνεις το μακιγιάζ σου ή να ντυθείς. Μόλις περάσουν 10-15' μπορείς να τις "χαλάσεις" χρησιμοποιώντας τα ακροδάχτυλά σου ή μια βούρτσα. Με αυτόν τον τρόπο, η μπούκλα θα διατηρηθεί καλοσχηματισμενη και bouncy, ενώ τα μαλλιά σου θα αποκτήσουν πλούσιο όγκο.

Η τελική πινελιά δίνεται φυσικά πάντα με μια γενναιόδωρη ποσότητα hairspray για έξτρα κράτημα.

Δες το βίντεο:


Ζηλεύεις τα messy κυματιστά μαλλιά της Hailey Bieber; Δες πώς μπορείς να τα αντιγράψεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ