Follow us

Τα trendy hairstyles με τα οποία έχουν εμμονή οι celebrities τώρα

Όλα τα νέα στιλ που θα βλέπεις παντού το 2022.

τάσεις χτενίσματα 2022 Splash News/Ideal Image

Ήδη από το το τέλος του 2021, το Instagram feed μας είχε γεμίσει με blow outs, baby braids και claw clips, μαρτυρώντας πως οι μεγαλύτερες τάσεις στα χτενίσματα 2022 θα προέρχονται από τα early '00s. Ο λόγος που τα Y2K trends έχουν ήδη αγαπηθεί τόσο από τις celebrities, όσο και από τις social media trend setters είναι ότι είναι playful, νοσταλγικά και απαιτούν ελάχιστη προσπάθεια. Καμία εντύπωση λοιπόν δεν μας προκαλεί το γεγονός ότι τα #Υ2Κ tutorials έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από 1,6 δισεκατομμύριο προβολές στο TikTok, ενώ stars όπως οι Megan Thee Stalion και Lizzo περπατούν στο κόκκινο χαλί με claw clip και space buns.

H επιστροφή των πιο δημοφιλών Y2K τάσεων έχει σύγχρονο αέρα, γεγονός που τα κάνει να δείχνουν περισσότερο fashionable, παρά cringe. Για να καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω early '00s inspired celebrity looks:

Μπούκλες που κρατάνε όλη μέρα | Το μυστικό των κομμωτών που ελάχιστοι γνωρίζουν

Οι τάσεις στα χτενίσματα 2022 που έχουν ήδη αγαπήσει οι celebrities

Baby Braids

Loading...

Για να αντιγράψεις ένα από τα αγαπημένα χτενίσματα της Hailey Bieber ξεκίνησε αφήνοντας τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά κι έπειτα χώρισέ τα στη μέση. Δημιούργησε δύο μικρές πλεξούδες σε κάθε πλευρά κοντά στη χωρίστρα. Στερέωσέ τες με ένα λαστιχάκι και λίγο hairspray και είσαι έτοιμη.

Flipped Out Ends

Loading...

Οι γυρισμένες προς τα έξω άκρες ήταν ένα στιλ που έγινε αρχικά δημοφιλές τη δεκαετία του 1960, ενώ επανήλθε δυναμικά στη μόδα στις αρχές του 2000, συνοδευόμενο από έντονο φιλάρισμα. 22 χρόνια μετά κάνει ξανά δυναμικό comeback, με την Ariana Grande να είναι η μεγαλύτερή του fan.

High Pigtails

Loading...

Τα ψηλά κοτσιδάκια ήταν ό,τι πιο hot τη δεκαετία του 1990 χάρη στην Baby Spice, αλλά και την Britney Spears. Τώρα η Hailey Bieber, η Ariana Grande αλλά και δεκάδες άλλες celebrities τα επαναφέρουν στη μόδα, χαρίζοντας μια κοριτσίστικη ανεμελιά ακόμα και στο πιο sexy outfit τους.

Face Framing Hair

Loading...

Φέτος είτε πιάσεις τα μαλλιά σου σε μία αλογοουρά, είτε σε κάποιο updo ή bun, μην ξεχάσεις να αφήσεις ελεύθερες δύο τούφες στο μπροστινό μέρος, που να πλαισιώνουν το πρόσωπό σου.

Mermaid Waves

Loading...

Οι ζιγκ ζαγκ μπούκλες, που προκύπτουν συνήθως από crimper hot tools ή πολύ λεπτά πλεξουδάκια, επανήλθαν στη μόδα φέτος χάρη στο TikTok. Φέτος θα τα δούμε στην πιο polished και λαμπερή εκδοχή τους.

Claw Clips

Loading...

Χόρτασες claw clips το 2021; Ελπίζουμε πως όχι γιατί η τάση ήρθε για να μείνει και τη νέα χρονιά, όπως αποδεικνύουν δεκάδες celebrities του Hollywood. Το πιο ευέλικτο αξεσουάρ εξακολουθεί να κοσμεί τα μαλλιά των πιο στιλάτων stars -ανάμεσά τους οι Kendall Jenner, Hailey Bieber και Bella Hadid- βοηθώντας τες να δημιουργήσουν '00s inspired buns και half up half downs.

Δες εδώ πώς να πιάνεις τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας ένα claw clip:

Baby Pigtails

Loading...

Υπάρχει πιο Y2K χτένισμα από τα λεπτά κοτσιδάκια στην κορυφή του κεφαλιού αλά Britney Spears. Αμφιβάλλουμε. Φέτος ετοιμάσου να τα βλέπεις παντού.

Fluffy Blow Outs

Loading...

Τα blow outs εξακολουθούν να είναι στη μόδα και φέτος. Σε αντίθεση με τις αρχές του 2000, ο όγκος δεν επιτυγχάνεται χάρη στο "ξάσιμο" των μαλλιών, αλλά από τη χρήση rollers για ένα πιο φυσικό, fluffy αποτέλεσμα.

Get Ready | 10 super stylish χτενίσματα που θα βλέπεις παντού τη νέα χρονιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ