Follow us

Η Jennifer Lopez γιόρτασε τα Χριστούγεννα εντελώς άβαφη φορώντας πιτζάμες

Τελείως ακομπλεξάριστη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της, γιόρτασε οικογενειακά τα Χριστούγεννα με πολύ χαλαρή διάθεση.

jennifer lopez Splash News / Ideal Image

Η ομορφιά και η λάμψη της Jennifer Lopez είναι αδιαπραγμάτευτη. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις απαστράπτουσες εμφανίσεις της on stage και στο Instagram, αλλά και σε εκείνες που κάνει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αποδεικνύοντας (και επιδεικνύοντας) τόσο τη φυσική της ομορφιά όσο και την έλλειψη κόμπλεξ της.

Θέλεις ένα γιορτινό μανικιούρ που να μπορείς να κρατήσεις και μέτα τις γιορτές; Η JLo έκανε (πάλι) το κομψότερο

Μια τέτοια εμφάνιση δεν δίστασε να κάνει για άλλη μια φορά η Λατίνα σταρ και μάλιστα ανήμερα των Χριστουγέννων. Δημοσίευσε ένα βίντεο όπου δείχνει όλη της την οικογένεια να προσπαθούν να φτιάξουν βάφλες, γράφοντας και την εξής χιουμοριστική λεζάντα: "Πόσα ξαδέλφια χρειάζονται για να φτιάξεις μια βάφλα; #Merry Christmas!"

Οι πιο ινσταγραμικές beauty στιγμές 6 διάσημων γυναικών το 2021 που δεν θα ξεχάσουμε εύκολα

Και σε αυτό το σημείο είναι που εμφανίζεται η JLo ακομπλεξάριστη και τελείως άβαφη, με φυσικά μαλλιά και φορώντας τις πιτζάμες της.

Loading...

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχει ένα από τα πιο λαμπερά και υγιή δέρματα που έχουμε δει, που δείχνει πάντα άψογο με μακιγιάζ ή χωρίς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ