Follow us

Οι πιο ινσταγραμικές beauty στιγμές 6 διάσημων γυναικών το 2021 που δεν θα ξεχάσουμε εύκολα

Και μέσω αυτών δημιουργήθηκαν μερικά από τα επικρατέστερα makeup trends.

jennifer lopez Splash News / Ideal Image

Το 2021 φτάνει στο τέλος του και κάνοντας έναν μικρό απολογισμό, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στις πιο ινσταγκραμικές beauty στιγμές μερικών εκ των διασημότερων γυναικών του πλανήτη.

Μάλιστα, θα εκπλαγείς όταν διαπιστώσεις ότι τα καλύτερα makeup looks τα έκαναν για πιο καθημερινές τους στιγμές ή λιγότερο επίσημες εξόδους. Προετοιμάσου λοιπόν να δεις προσεγμένα μακιγιάζ μεν, που δεν προέρχονται από το Red Carpet ή τη βραδιά των Oscars δε.

Chiara Ferragni

H πετυχημένη trendsetter και μια από τις πιο διάσημες influencers παγκοσμίως δεν μας εκπλήσσει μόνο με τα κομμάτια που επιλέγει να φορέσει, αλλά και με τα μακιγιάζ της, που σχεδόν καθημερινά είναι πολύ προσεγμένα. Ανάμεσα στις αμέτρητες φορές που τη θαυμάσαμε για τα makeup looks της ήταν και οι εξής δύο: όταν υιοθέτησε τα smudged lips και το εφέ του "χαλασμένου" κραγιόν στα χείλη, μια τάση που αντιτίθεται στο πολύ προσεγμένο lip liner και το κραγιόν βαλμένο με ακρίβεια στα χείλη. Είναι στην ουσία σαν να έχεις απλώσει το κραγιόν σου αλλά να το έχεις σβήσει με μια χαρτοπετσέτα για να απαλύνεις την ένταση του χρώματος και να φαίνεται πιο φυσικό, σαν να σηκώθηκες μόλις από το κρεβάτι. H δεύτερη ήταν όταν λάνσαρε τα rainbow eyes πριν λίγο καιρό, το πολύχρωμο δηλαδή μακιγιάζ ματιών που πέτυχε εφαρμόζοντας αριστοτεχνικά μια μεταλλική γαλάζια και μια σκούρα σομόν (σχεδόν φούξια) σκιά στα βλέφαρά της, δημιουργώντας ένα εφέ... ουράνιου τόξου.

Δες τα looks παρακάτω:

Loading...
Loading...

Camila Cabello

Η τραγουδίστρια έχει ίσως ένα από τα μεγαλύτερα ζευγάρια μάτια που έχουμε δει. Η ίδια φροντίζει να τα αναδεικνύει με τον πιο σωστό τρόπο, ενώ ενίοτε τολμάει και πιο ιδιαίτερα eye makeup looks, ακόμα και στην καθημερινότητά της. Ένα από αυτά ήταν και το graphic eyeliner σε neon αποχρώσεις του κίτρινου και του φούξια, μια τεχνική που τραβάει όλη την προσοχή στο βλέμμα ενώ ταυτόχρονα κάνει αμέσως το μακιγιάζ να δείξει πιο αναβαθμισμένο.

Δες τι εννοούμε:

Loading...
Loading...
Loading...

Rosie Huntington Whiteley

Η πανέμορφη Rosie δεν χρειάζεται ιδιαίτερο μακιγιάζ για να αναδείξει την ομορφιά της. Παρ´όλα αυτά, όποτε δοκιμάζει το οτιδήποτε μάς αφήνει άφωνες. H ίδια έκανε trend μια νέα τεχνική eye liner, ακόμα πιο cool και updated απ᾽όσες ήδη γνωρίζουμε. Πρόκειται για το "smoked out liner", τη γραμμή που ακολουθεί τη φυσική γραμμή του άνω βλεφάρου μέχρι λίγο πιο έξω από την εξωτερική γωνία και στη συνέχεια "σβήνεται" ελαφρά για ένα πιο cool αποτέλεσμα. Λίγο μαύρο μολύβι υπάρχει και στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων, ενώ το twist που κάνει τη διαφορά είναι το λευκό μολύβι στην υγρή γραμμή, που φωτίζει το βλέμμα και κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο ξεκούραστα στη στιγμή.

Δες το look:

Loading...

Hailey Bieber

Εάν πιάνεις συχνά τον εαυτό σου να αναρωτιέται πώς στο καλό καταφέρνει το νεαρό μοντέλο να έχει πάντα αυτήν την dewy λάμψη στο δέρμα και το αψεγάδιαστο μακιγιάζ, σού έχουμε την απάντηση. Σημαντική προϋπόθεση για να λάμπει η επιδερμίδα σου είναι η πολύ καλή ενυδάτωση πριν το μακιγιάζ - δοκίμασε να εφαρμόσεις ένα ενυδατικό primer πριν ξεκινήσεις να βάφεσαι. Έπειτα, κι όσον αφορά το μακιγιάζ, φρόντισε να εντάξεις στην καθημερινότητά σου προϊόντα που παρέχουν λάμψη (σε συνδυασμό με ενυδάτωση, αν είναι εφικτό). Για παράδειγμα, μετά την ενυδατική και πριν την εφαρμογή του foundation μπορείς να εφαρμόσεις (και) ένα glow primer, η ιριδίζουσα σύνθεση του οποίου χαρίζει άπλετη φωτεινότητα. Φυσικά, μια illuminating powder ή ένα highlighter θα κάνει θαύματα μετά το μακιγιάζ και στα σημεία που βλέπει ο ήλιος: ζυγωματικά, ράχη της μύτης αλλά και τόξο των φρυδιών και των χειλιών.

Loading...
Loading...

Jennifer Lopez

Δεν γινόταν να λείπει η Λατίνα σταρ από τη λίστα, η αψεγάδιαστη εικόνα της οποίας γίνεται viral σχεδόν καθημερινά ενώ αντιγράφεται από εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο. Δεν είναι εύκολο να καταλήξουμε σε μία μόνο εμφάνισή της που μας ξετρέλανε. Η τραγουδίστρια όμως, που στις αρχές του 2021 λάνσαρε το beauty brand της "JLo Beauty", έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση πολύ πρόσφτα, με το signature nude makeup look της που τόσο πολύ την χαρακτηρίζει από ... πάντα. Μπεζ - καφέ σκιά στα μάτια, ασορτί ματ κραγιόν στα χείλη, μπρόνζερ και έντονες, πολύ μακριές βλεφαρίδες την έκαναν να μοιάζει με θεά, σε ένα look που εύκολα μπορείς να αντιγράψεις κι εσύ για τις γιορτινές σου εμφανίσεις.

Δες το μακιγιάζ της:

Loading...

Kim Kardashian

Κι όμως, μην περιμένεις να δεις κάτι πολύ εξωπραγματικό εδώ, μιας και αποφασίσαμε να σού δείξουμε μια από τις λίγες φορές που η social media queen ήταν σχεδόν άβαφη. Ναι καλά άκουσες, υπήρξαν κι αυτές οι φορές και τολμούμε να πούμε ότι μας άρεσε περισσότερο από ποτέ. Η influencer δοκίμασε το no makeup look, εκείνο το είδος μακιγιάζ που έγινε πολύ δημοφιλές κυρίως κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Πρόκειται για το look που κάνει ένα πρόσωπο να δείχνει σχεδόν άβαφο, σαν να μην έχει περαστεί κανένα προϊόν μακιγιάζ, όταν στην πραγματικότητα έχουν χρησιμοποιηθεί κάποια καλλυντικά για να δοθεί η απαραίτητη φρεσκάδα στο δέρμα. To μόνο που είχε κάνει ήταν να εφαρμόσει μια διακριτική μπεζ σκιά στα βλέφαρα, λίγο ρουζ και μπρόνζερ σε ζυγωματικά αλλά και ένα nude μολύβι χειλιών για ένταση στο περίγραμμα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ