Follow us

Bottleneck bangs, fluffy hair, bobs και όλες οι μεγάλες τάσεις στα μαλλιά για το 2022

Είσαι έτοιμη να ανανεώσεις το look σου με όλα τα νέα hair trends;

μαλλιά 2022 Pixel Formula

Μπορεί να λατρέψαμε όσο τίποτα άλλο τα curtain bangs το 2021, ωστόσο τώρα ήρθε πλέον η ώρα να τα αφήσουμε πίσω μας. Οι νέες τάσεις στα μαλλιά 2022 είναι βέβαια τόσο συναρπαστικές, που ο αποχωρισμός από τις παλιές περισσότερο γεμάτος ενθουσιασμός είναι παρά στενάχωρος. Οι νέες εκδοχές του καρέ, οι it αφέλειες, τα ιδιαίτερα χρώματα μαλλιών, τα νοσταλγικά χτενίσματα, που επιστρέφουν στη μόδα και όλες οι τάσεις στα μαλλιά 2022 που πρέπει να γνωρίζεις, βρίσκονται παρακάτω:

Όλες οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά 2022

Bottleneck Bangs

Loading...

Ξέχασε τις curtain bangs! There is a new kid in town και ακούει στο όνομα bottleneck bangs. Εμπνευσμένες από το σχήμα του μπουκαλιού, που είναι πιο στενό στο πάνω μέρος και πιο φαρδύ στο κάτω, είναι πιο λεπτές κοντά στις ρίζες, και "ανοίγουν" στο ύψος των φρυδιών και των αυτιών. Το κοινό τους χαρακτηριστικό με τις curtain bangs είναι ο choppy, αέρινος χαρακτήρας τους. Σε αντίθεση ωστόσο με το it στιλ της προηγούμενης χρονιάς, οι αφέλειες του 2022 είναι πιο πλούσιες και bouncy.

Stacked Bob

Loading...

Αν έχεις σγουρά μαλλιά, το λεγόμενο stacked ή table-top bob είναι το πλέον ιδανικό για εσένα. Πρόκειται για ένα ελαφρώς τριγωνικό καρέ, το οποίο αναδεικνύει τις μπούκλες, καθώς έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την αυστηρή σιλουέτα και το σχήμα των μαλλιών.

Boy Bob

Loading...

Αν αγαπάς το ανδρόγυνο στιλ, το boy bob είναι το ιδανικό κούρεμα για εσένα. Πρόκειται για ένα κοντό καρέ, που φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού, έχει έντονο φιλάρισμα, choppy φινίρισμα και messy χαρακτήρα. P.S: Το λατρεύει η Kaia Gerber!

Hair Contouring

Loading...

Το hair contouring ακριβώς όπως το contouring στο πρόσωπο, χρησιμοποιεί φωτεινές και σκουρόχρωμες αποχρώσεις για να τονίσει ορισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου και να "βαθύνει" άλλα. Καλεί για διακριτικές ανταύγειες στο μπροστινό μέρος, που γίνονται ένα με τα μήκη σε μία απόχρωση ένα ή δύο τόνους πιο ανοιχτόχρωμη από τη βάση, δημιουργώντας ένα πολύ πιο γλυκό, πολυδιάστατο αποτέλεσμα.

Hair Contouring | Η μεγαλύτερη τάση στα χρώματα μαλλιών για το 2022 είναι απίστευτα κολακευτική για όλες

Ανάλογα με τον τρόπο που διαμορφώνεται στα μαλλιά μπορεί να αναδείξει -με τους φωτεινούς τόνους- τα δυνατά σημεία του προσώπου και να δώσει -με τους πιο σκούρους τόνους- καλύτερο σχήμα στα πιο "αδύναμα", όπως οι σκληρές γωνίες του τετράγωνου προσώπου ή τα "γεμάτα" μάγουλα.

Μοιάζει αρκετά με το money piece trend της προηγούμενης χρονιάς, ωστόσο εδώ οι ανταύγειες είναι πολύ πιο λεπτές και δεν δημιουργούν τόσο μεγάλη αντίθεση με τη βάση.

Expensive Brunette and Blonde

Loading...

Τι ακριβώς κάνει ένα χρώμα μαλλιών να δείχνει "ακριβό"; Η διακριτική αντίθεση, που δημιουργεί ένα φυσικό πολυσδιάστατο αποτέλεσμα. Στο τέλος του 2021, είδαμε το expesive brunette της Hailey Bieber να αναδεικνύεται σε Νο.1 τάση στα μαλλιά. Φέτος η τάση θα συνεχίσει να απασχολεί τις καστανές, αλλά και τις ξανθές και τις κοκκινομάλλες με νέες συναρπαστικές "ακριβές" blonde και copper αποχρώσεις.

Bixie

Loading...

Το bixie είναι πιο κοντό από το κλασικό καρέ, αλλά πιο μακρύ από το pixie, γεγονός που το κάνει ένα πραγματικά πολύ ιδιαίτερο κούρεμα. Κοντό στον αυχένα και έντονα φιλαριστό στο μπροστινό μέρος, αποπνέει ένα ανεπιτήδευτο sexiness α λα Meg Ryan τη δεκαετία του 1990.

Είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να τολμήσεις μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου, αλλά το à la garçonne cut σε τρομάζει.

Bixie | Το νέο κούρεμα που θα βλέπεις παντού φέτος το χειμώνα

Shoulder-Length Bob

Loading...

Θέλεις να κόψεις τα μαλλιά σου αλλά δεν νιώθεις έτοιμη να δεσμευτείς με ένα πολύ κοντό καρέ; Δοκίμασε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά 2022, το shoulder-length bob. Πρόκειται για ένα καρέ που φτάνει μέχρι το ύψος των ώμων ή ακόμα και τα κόκαλα του στέρνου και εκτός από εξαιρετικά κομψό, είναι και πολύ ευέλικτο στο styling.

Y2K Hairstyles

Loading...

Τα χτενίσματα, που θα βλέπουμε περισσότερο στο Instagram feed μας φέτος, θα έχουν εμφανείς επιρροές από τη δεκαετία του 2000. Μέχρι στιγμής, σε top trends στα μαλλιά 2022 αναδεικνύονται οι μικροσκοπικές διάσπαρτες πλεξούδες, οι ζιγκ ζαγκ χωρίστρες, αλλά και super sleek ίσια μαλλιά.

Get Ready | 10 super stylish χτενίσματα που θα βλέπεις παντού τη νέα χρονιά

Fluffy Hair

Loading...

Σε αντίθεση με τα κλασικά blowouts της περσινής χρονιάς, που απαιτούν αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, τα fluffy hair επιτρέπουν τόσο τις ατίθασες φύτρες και το φριζάρισμα, όσο και τις "ακανόνιστες" χωρίστρες. Στόχος είναι τα μαλλιά να μοιάζουν να έχουν φυσικό όγκο, χωρίς τη βοήθεια πολλών προϊόντων styling.

Fluffy Hair | Το νέο ινσταγκραμικό trend που δεν χορταίνουν οι celebrities

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ