Follow us

Τέλος τα ginger μαλλιά για την Gigi Hadid | Δες το νέο hair look της

Spoiler alert: Δεν έγινε πάλι ξανθιά.

Gigi Hadid Splash News/Ideal Image

Την άνοιξη του 2021 η Gigi Hadid κατάφερε να γίνει -για μία ακόμα φορά- hot topic όταν λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της, Khai, επέστρεψε στις πασαρέλες, "ανοίγοντας" το show του οίκου Versace για τη συλλογή FW21 με ανανεωμένο hair look. Ύστερα από μήνες πειραματισμών με stawberry blonde αποχρώσεις, η μεγαλύτερη αδερφή Hadid ενέδωσε τελικά στον πειρασμό και έβαψε τα μαλλιά της σε μια έντονη χάλκινη απόχρωση, που ομολογουμένως της πήγαινε πολύ.

Expensive Brunette | Το νέο it καστανό χρώμα μαλλιών που θα κάνει κάθε εμφάνισή σου να δείχνει πιο "ακριβή"

No more ginger for Gigi

Loading...

Τώρα 9 μήνες μετά, το supermodel άλλαξε απρόσμενα ξανά την εμφάνισή του, βάφοντας αυτή τη φορά τα μαλλιά του καστανά. Πιο συγκεκριμένα, φωτογραφήθηκε για καμπάνια του οίκου Mochino έχοντας υιοθετήσει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, το expensive brunette hair look.

Τι ακριβώς κάνει όμως ένα καστανό χρώμα να δείχνει "ακριβό"; Ο συνδυασμός διαφορετικών αποχρώσεων, που κάνουν το αποτέλεσμα να δείχνει πολυδιάστατο και ενδιαφέρον. Μεγάλη προσοχή δίνεται στην καλή υγεία και τη λάμψη των μαλλιών, που είναι τελικά εκείνα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να δείχνει εξαιρετικά "ακριβό".

Like a Pro | Πώς να ισιώνεις τα μαλλιά σου χωρίς να τα καις

Το 2022, μεγάλη τάση αναμένεται πως θα είναι εκτός από τις "ακριβές" καστανές, και οι "ακριβές" μπρούτζινες και ξανθές αποχρώσεις.

Δες το νέο hair look της:

Loading...
Loading...

Τα "αντιγηραντικά" κοντά κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ