Follow us

Όλες οι φορές που θέλαμε να αντιγράψουμε το soft pink manicure των celebrities

JLo, Selena Gomez, Margot Roobie, είναι μερικές μόνο από τις διάσημες stars που έχουν αγαπήσει αυτό το τοσο κομψό μανικιούρ.

margot robbie Splash News / Ideal Image

Μπορεί εκ πρώτης όψεως το απαλό ροζ, τα soft pastels, το κλασικό γαλλικό, ακόμα και το διάφανο βερνίκι να σου φαίνονται τουλάχιστον ανιαρά, όμως όλα δείχνουν ότι είναι τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν ξεκάθαρα το ᾽22 στις τάσεις του μανικιούρ, αποτελώντας τις πρώτες επιλογές των απανταχού beauty addicts.

Ήδη αγαπημένες μας stars όπως η JLo, η Selena Gomez, η Margot Robbie και άλλες επιδεικνύουν συνέχεια τα λεπτεπίλεπτα δάχτυλά τους, που αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο με τις εν λόγω αποχρώσεις. Γιατί είναι γεγονός, τα ανοιχτά, απαλά αυτά χρώματα κάνουν τα άκρα να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά με έναν σχεδόν μαγικό τρόπο, ενώ αναβαθμίζουν το look κάνοντάς το να δείχνει κομψό και πιο "ακριβό".

Κάν' το όπως η Kendall Jenner | Το μικρό μυστικό της για να φαίνεται λαμπερή ακόμα κι όταν είναι (σχεδόν) άβαφη

Tip: Αν επιλέξεις το διάφανο βερνίκι, φρόντισε τα νύχια σου να είναι υγιή, χωρίς γραμμές, ραβδώσεις και άλλα σημάδια που υποδηλώνουν είτε ότι έχεις χτυπήσει κάπου είτε ότι έχεις πολύ καιρό να τα αφήσεις εντελώς άβαφα. Αν χρειαστεί, ζήτα τη γνώμη του δερματολόγου σου.

Η Chiara Ferragni φόρεσε το hair accessory που φορούν τώρα όλες οι fashionistas

Δες ποια είναι τα αγαπημένα μας manis:

Jennifer Lopez

H JLo φαίνεται ότι είναι ένθερμη υποστηρίκτρια της συγκεκριμένης τάσης, αφού την έχουμε δει ουκ ολίγες φορές είτε με απαλό ροζ είτε με nude είτε ακόμα και με διάφανο βερνίκι στα νύχια.

Loading...
Loading...
Loading...

Selena Gomez

Παρομοίως και η νεαρή τραγουδίστρια, που ταιριάζει συχνά τα pastel pink νύχια της με αντίστοιχες αποχρώσεις μακιγιάζ στο πρόσωπο, για ένα total pink look που γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά. Δεν είναι λίγες οι φορές όμως που τη βλέπουμε με "natural nails", διάφανα δηλαδή νύχια.

Loading...
Loading...

Margot Robbie

Το soft nude που είχε κάνει τη βραδιά των Όσκαρ ᾽21 έμεινε σχεδόν στην ιστορία, αφού πλέον όλες ζητούν το απαλό αυτό mani που έμοιαζε με γαλλικό όμως στην πραγματικότητα ήταν ένα διάφανο nude που άφηνε να φανούν τα λευκά tips των νυχιών της. Μάλιστα, ήταν η πρώτη throwback φωτογραφία που ανέβασε ο Tom Bachik στον λογαριασμό του στο Instagram με την αλλαγή του νέου έτους, λέγοντας ότι λατρεύει αυτό το 90s Supermodel nude (όπως το ονόμασε) για την άνοιξη του '22.

Loading...

Hailee Steinfeld

"The Perfect Nude" έγραψε ο nail artist για το μανικιούρ της Αμερικανίδας ηθοποιού κι εμείς δεν γινόταν να συμφωνήσουμε περισσότερο.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ