Follow us

Θαυμάζεις τις (άψογες) μπούκλες της Emily Cooper; Όλα τα βήματα για να τις πετύχεις κι εσύ

Βήμα βήμα όλη η διαδικασία μαζί με τα tips της beauty editor για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

emily in paris

Το Emily in Paris, και ιδιαίτερα η δεύτερη σεζόν, βρίσκεται αναμφισβήτητα στην επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό. Αν ανήκεις στην πλειονότητα όσων είδαν και τα 10 επεισόδια μέσα σε 2 μέρες, πιθανόν να συμμετέχεις σε διάφορες συζητήσεις που αφορούν τις περιπέτειες της Emily στο Παρίσι και τι θα επακολουθήσει (αφού πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η σειρά θα έχει και συνέχεια).

Και παρ᾽όλο που στο επίκεντρο των σχολίων βρίσκεται τόσο η πολυτάραχη (προσωπική) ζωή της όσο και η γκαρνταρόμπα της (που δεν έλαβε θετικής επιδοκιμασίας από τις απανταχού fashion insiders), ένα πράγμα είναι σίγουρο: Η Emily έχει τις πιο τέλειες μπούκλες που έχουμε δει τελευταία.

Loading...

Μπορεί να είναι λίγο πιο στιλιζαρισμένες και "στημένες" απ᾽όσο θα θέλαμε, αλλά δεν παύουν να είναι girly και να γλυκαίνουν πολύ το πρόσωπό της. Κάτι ανάμεσα σε vang και χαλαρά waves, οι μπούκλες ήταν άψογες και πάντα στη θέση τους ό,τι κι αν συνέβαινε, με τη βοήθεια φυσικά του χαρισματικού Mike Desir, hair stylist της ηθοποιού στη σειρά.

Loading...

Είτε έτρεχε στον δρόμο, είτε οδηγούσε βέσπα, είτε την πετύχαιναν οι γνωστές μπόρες της Πόλης του Φωτός, εκείνη ήταν πάντα στην τρίχα (κυριολεκτικά). Θες να δεις πώς; Συγκεντρώσαμε τα 4 βασικά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσεις, μαζί με κάποια μικρά tips, για να αποκτήσεις τα τέλεια waves της Emily.

Loading...

Τρία πανεύκολα χτενίσματα που θα αναβαθμίσουν το look σου και θα το κάνουν να δείχνει πιο "ακριβό"

#1. Χρησιμοποίησε καλής ποιότητας σαμπουάν ανάλογα με τις ανάγκες σου

Το έχουμε ξαναπεί και θα το λέμε συνέχεια: Τα όμορφα μαλλιά ξεκινούν από ένα υγιές τριχωτό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δίνεις σημασία στα προϊόντα που χρησιμοποιείς για τη φροντίδα του, ξεκινώντας βεβαίως από το λούσιμο. Επίλεξε σαμπουάν, conditioner και μάσκες μαλλιών που ταιριάζουν στις ανάγκες των μαλλιών σου ενώ θα προτείναμε να προτιμήσεις προϊόντα κομμωτηρίου. Brands όπως η Kerastase, Wella, System Professional, Sebastian Pro, L'Oreal Prefessionel, Aveda είναι μάρκες που μπορείς να εμπιστευτείς άφοβα.

Beauty editor's tip: Μπορείς να εναλλάσσεις τα σαμπουάν και τα conditioner ανάμεσα στα λουσίματα, έτσι ώστε να ωφελείσαι κάθε φορά από διαφορετικά σαμπουάν. Για παράδειγμα, αν έχεις βαμμένα μαλλιά που παρουσιάζουν ξηρότητα στις άκρες, μπορείς τη μια φορά να λουστείς με σαμπουάν που προστατεύει το χρώμα των βαμμένων μαλλιών και την επόμενη με ενυδατικό σαμπουάν κατά της ξηρότητας.

#2. Προετοίμασε καλά τα μαλλιά σου πριν το στέγνωμα

Αφού λουστείς, άπλωσε στα νωπά μαλλιά σου έναν αφρό για όγκο και κίνηση. Στη συνέχεια στέγνωσε τα μαλλιά με το πιστολάκι μέχρι να φύγει η υγρασία, και αναποδογύρισέ τα για να ενισχύσεις τον όγκο.

#3. Ψαλίδι για μπούκλες vs Ισιωτική

Προτίμησε να χρησιμοποιήσεις ψαλίδι για μπούκλες αντί για ισιωτική, έτσι ώστε να κάνεις πιο έντονες τις μπούκλες σου (καθώς η ισιωτική δημιουργεί πιο χαλαρά waves κάνοντάς τη έτσι καταλληλότερη για δημιουργία κυματισμών). 'Επειτα, πρέπει να αποφασίσεις πώς θες να βγουν οι μπούκλες: πολύ σφιχτές ή πιο χαλαρές; Αν τις θες σφιχτές, καλό είναι να τυλίγεις λεπτές τούφες κάθε φορά. Αν τις προτιμάς πιο χαλαρές, τύλιξε μεγαλύτερα τμήματα μαλλιών στο ψαλίδι.

(Very Important) Tip: Μην ξεχάσεις να απλώσεις ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν (είτε σε μορφή σπρέι είτε κάποιο primer) για να προστατεύσεις την τρίχα από τη θερμότητα του styling tool. Αγαπημένο μας είναι το Hairdresser's Invisible Oil Heat/UV Protective Primer της Bumble and bumble.

Loading...

#4. Το σπρέι κρατήματος θα γίνει φίλος σου

Αφού τελειώσεις με όλα τα μαλλιά, ψέκασέ τα με λακ. Άφησέ τα να κρυώσουν και μετά από λίγη ώρα χτένισέ τα με μια χτένα με αραιά δόντια έτσι ώστε να χαλαρώσεις λίγο τις μπούκλες. Τέλος, ψέκασέ τα για άλλη μια φορά με σπρέι κρατήματος - γενικά, μην το λυπηθείς, πρόσεξε όμως μην το παρακάνεις για να μην κολλήσουν τα μαλλιά μεταξύ τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ