Follow us

Τρία πανεύκολα χτενίσματα που θα αναβαθμίσουν το look σου και θα το κάνουν να δείχνει πιο "ακριβό"

Στα plus ότι είναι η τέλεια ιδέα για τις bad hair days σου.

kendall jenner Splash news / Ideal image

Πριν λίγο καιρό μιλούσαμε για την clean beauty αισθητική, το trend εκείνο που έχουν κάνει μόδα γνωστά top models στα off-duty looks τους. Αναφερόμαστε στην "καθαρή", μίνιμαλ ομορφιά χωρίς πολλές φανφάρες και έντονα makeup looks που εκπροσωπείται από stars όπως οι Hailey Bieber, Kendall Jenner, Bella Hadid και άλλες.

Τι περιλαμβάνει; Τα γνωστά sleek up-dos, nude επιδερμίδα, cool ρούχα, χρυσά κοσμήματα, και γενικότερα έναν αέρα αβίαστης κομψότητας και φρεσκάδας.

Ιδίως όσον αφορά τα μαλλιά, υπάρχουν μερικά συγκεκριμένα χτενίσματα που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις άμεσα το trend, αναβαθμίζοντας σημαντικά το όλο look σου, χαρίζοντάς του αυτήν την expensive-looking αίσθηση.

Στα plus ότι είναι το τέλειο καμουφλάζ για τις bad hair days σου.

Ποια είναι αυτά;

#1. Middle Part Sleek Up-do

Ο γνωστός κότσος με τη χωρίστρα στη μέση που βλέπεις σε όλα σχεδόν τα μοντέλα, με πρώτη και καλύτερη τη Hailey Bieber.

Loading...
Loading...

Πώς θα το πετύχεις:

Χτένισε καλά τα μαλλιά σου αφού πρώτα τα έχεις ψεκάσει με ένα σπρέι κρατήματος (ή/και λάμψης) και μάζεψέ τα σε έναν σφιχτό κότσο που θα στερεώσεις αρχικά με ένα λαστιχάκι και στη συνέχεια με το αγαπημένο σου κλάμερ. Συνέχισε εφαρμόζοντας λίγο τζελ κρατήματος για ακόμα καλύτερο κράτημα αλλά και λείανση, έτσι ώστε να μην πετάει κανένα ατίθασο τουφάκι. Αν θες, μπορείς να αφήσεις δύο τουφίτσες να πλαισιώνουν το πρόσωπό σου αριστερά και δεξιά ή να τοποθετήσεις δύο hair clips σε κάθε μεριά του κεφαλιού.

Claw Clips ή κλάμερ | Δες πώς να συνδυάσεις το πιο cult & cool αξεσουάρ μαλλιών

#2. Side Part Sleek Up-do

Παρομοίως με προηγουμένως με τη διαφορά ότι εδώ η χωρίστρα είναι στο πλάι και όχι στη μέση. Πιο συγκεκριμένα, χτενίζεις τα μαλλιά ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως προαναφέραμε, απλά δημιουργείς μια φράντζα χτενίζοντας μια μπροστινή τούφα στο πλάι και στερεώοντάς τη πίσω από το αυτί με ένα τσιμπιδάκι.

#3. Sleek Long Braided Pony

Αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά, πιάσε τα σε μια ψηλή αλογοουρά αφού πρώτα τα χτενίσεις καλά και πλέξε την μια κοτσίδα.

Loading...

Hint: Το μυστικό σε όλα τα παραπάνω χτενίσματα είναι να είναι καλοχτενισμένα, δηλαδή να έχεις χρησιμοποιήσει όλα εκείνα τα προϊόντα styling που θα σου εξασφαλίσουν ότι τα μαλλιά δεν θα φριζάρουν και τίποτα δεν θα "πετάει" ακανόνιστα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ