Follow us

Τα value for money καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν απ᾽το νεσεσέρ σου

Και είναι η τέλεια επιλογή και για δώρο.

makeup trends iStock

Μπορεί η κατάσταση που βιώνουμε τελευταία να έχει αλλάξει τα σχέδιά σου, ενδεχομένως να έχει περιορίσει και τα ταξίδια που σκεφτόσουν ή προγραμμάτιζες να κάνεις. Όμως, δεν χρειάζεται να χάνεις την αισιοδοξία σου, αφού υπάρχει τρόπος να μεταφερθείς, έστω και νοητά, στους αγαπημένους σου προορισμούς, χαρίζοντας στον εαυτό σου ένα τελετουργικό ομορφιάς κάθε βράδυ, ύστερα από μια κουραστική μέρα.

Η νέα σειρά της essence Trend Edition "TICKET FOR... " σού δίνει το εισιτήριο που χρειαζόσουν για να το πετύχεις. Αυτόν τον Ιανουάριο του 2022, τα πραγματικά highlights ομορφιάς συναντώνται σε μια χαριτωμένη συσκευασία που είναι ιδανική και για δώρο.

Με προϊόντα κατάλληλα για χαλάρωση στο σπίτι, αλλά σε τέλειες τιμές που τα καθιστούν τα τέλεια value for money καλλυντικά, δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις.

Ποια ξεχωρίσαμε εμείς:

#1. a smile lip oil roll-on

Αυτό το λάδι για τα χείλη δεν έχει μόνο άρωμα κόκκινου κερασιού, αλλά τα θρέφει σε βάθος χαρίζοντάς τους εξαιρετικά απαλή αίσθηση. Το άχρωμο λάδι με βιταμίνη Ε απλώνεται εύκολα χάρη στο roll-on απλικατέρ και μπορείς να το έχεις παντού μαζί σου.

#2. a kiss tinted lip balm

Το lip balm με θρεπτικό πυρήνα σε σχήμα καρδιάς προσφέρει απαλό ροζ, ημι-ματ φινίρισμα, ενώ το ενυδατικό υαλουρονικό οξύ και η βιταμίνη Ε κάνουν τα χείλη εξαιρετικά απαλά.

#3. sweet dreams overnight lip mask

Η μάσκα χειλιών είναι πλέον must. Εφαρμόζεται απλώς πριν από τον ύπνο και η πλούσια υφή της, που μοιάζει με gel, κάνει θαύματα όλη τη νύχτα. Παρέχει στα χείλη εντατική ενυδάτωση, χάρη στο συστατικό του ελαίου από σπόρους φραγκοστάφυλου και περιποιείται τις αισθήσεις με ένα γλυκό άρωμα μούρων για θρεπτικά και εξαιρετικά απαλά χείλη.

#4. a break hydrogel eye patches

Αυτά τα όμορφα hydrogel eye patches σε σχέδιο καρδιάς είναι ιδανικά για ένα χαλαρωτικό διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Η φόρμουλα με υαλουρονικό οξύ και κόκκινα μούρα ενυδατώνει το ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια για 24 ώρες και δημιουργεί μια φρέσκια όψη. Για ένα ακόμα πιο δροσιστικό αποτέλεσμα, τοποθέτησε τα έμπλαστρα στο ψυγείο και εφάρμοσέ τα απευθείας στο δέρμα.

#5. a massage face roller

Λατρεύουμε ένα καλό face μασάζ με face roller. Η λευκή μπάλα από γυαλί που αλλάζει χρώμα είναι ιδανική για την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και ταυτόχρονα προετοιμάζει το δέρμα για τα προϊόντα ομορφιάς που θα ακολουθήσουν.

Αναζήτησέ τα online εδώ αλλά και στα καταστήματα καλλυντικών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ