Follow us

8 κρέμες ματιών με καφεΐνη που "ξυπνούν" το βλέμμα όπως ένας espresso

Το ότι έβλεπες Netflix και δεν κοιμήθηκες καθόλου χθες το βράδυ, θα μείνει μεταξύ μας.

κρέμα ματιών με καφεΐνη Pixel Formula

Υπάρχει κάτι που να μπορεί να σε ξυπνήσει καλύτερα από έναν espresso ή έστω από μια κούπα με τον αγαπημένο σου καφέ; Αμφιβάλλουμε. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορείς να "ξυπνήσεις" και το βλέμμα σου μετά από ένα ξενύχτι είτε λόγω partying, είτε λόγω χωρισμού, είτε λόγω Netflix binge-watching, απλά ενσωματώνοντας μια κρέμα ματιών με καφεΐνη στη skincare ρουτίνα σου.

Το viral TikTok hack που θα κάνει την επιδερμίδα σου τόσο λεία που θα ξεχάσεις το foundation

Εμείς κάναμε, ως συνήθως, την έρευνά μας και βρήκαμε τις καλύτερες της αγοράς για να ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να ψωνίσεις πριν το επόμενο ξενύχτι σου. Φαντάσου τις παρακάτω κρέμες ματιών με καφεΐνη σαν power naps, που δίνουν ενέργεια, φωτίζουν αμέσως τους μαύρους κύκλους και μειώνουν τα ορατά σημάδια κόπωσης κάνοντας το βλέμμα να δείχνει πιο λαμπερό και ξεκούραστο:

Το μυστικό για την κάλυψη των μαύρων κύκλων που ελάχιστοι γνωρίζουν

Editor's Choice | Οι καλύτερες κρέμες ματιών με καφεΐνη

Caffeine Eye Cream, The Inkey List (sephora.gr)

Caffeine Eye Cream, The Inkey List (sephora.gr)

Πρόκειται για ένα από τα best-selling προϊόντα του brand κι όχι άδικα. Με άμεση δράση στην περιοχή κάτω από τα μάτια, αυτή η κρέμα ματιών με καφεΐνη βοηθά να μειωθεί άμεσα η εμφάνιση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια, κάνοντας το βλέμμα να δείχνει πιο ξεκούραστο και νεανικό.

Revitalift Laser Eye Cream, L'Oréal Paris

Revitalift Laser Eye Cream, L'Oréal Paris

Αν ψάχνεις μια κρέμα που να μειώσει τα σημάδια της κούρασης, αλλά και τις ρυτίδες στην περιοχή κάτω από τα μάτια, η Revitalift Laser Eye Cream είναι η ιδανική επιλογή για εσένα. Εκτός από καφεΐνη, που ενισχύει τη μικρο-κυκλοφορία για να ξεπρήζει τις σακούλες, περιέχει επίσης Pro-Xylane που τονώνει την επιδερμίδα, αλλά και υαλουρονικό οξύ που «γεμίζει» τις ρυτίδες και χαρίζει νεανικό, plump αποτέλεσμα.

Greek Yoghurt Wide Away Eye Gel, KORRES (στα φαρμακεία)

Greek Yoghurt Wide Away Eye Gel, KORRES (στα φαρμακεία)

Η νέα προσθήκη στη σειρά «Ελληνικό Γιαούρτι» της KORRES είναι αυτό το δροσερό gel ματιών, το οποίο χάρη στα προβιοτικά του γιαουρτιού θρέφει την επιδερμίδα, ενώ χάρη στην καφεΐνη τονώνει την περιοχή, απαλλύνοντας τα σημάδια κούρασης. Μεγάλο plus του είναι το μεταλλικό roll-on, το οποίο εκτός από το ότι σου επιτρέπει να κάνεις ελαφρύ μασάζ κατά την εφαρμογή, «ξυπνά» την επιδερμίδα, μειώνοντας το οίδημα και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. 

Eye Fuel, Kiehl's

Eye Fuel, Kiehl's

Η δEye Fuel προσφέρει δροσερή ανακούφιση στην περιοχή των ματιών και συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων και των πρηξιμάτων χάρη στο δραστικό σύμπλεγμα καφεΐνης και βιταμίνης B3.

Caffeine Solution 5% + EGCG, The Ordinary (sephora.gr)

Caffeine Solution 5% + EGCG, The Ordinary (sephora.gr)

Μπορεί τεχνικά να μην είναι κρέμα, αλλά ορός, ωστόσο το Caffeine Solution 5% + EGCG της The Ordinary δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Αυτός ο vegan ορός είναι εμπλουτισμένος με μια πολύ ισχυρή συγκέντρωση καφεΐνης (5%), καθώς και μια καθαρή μορφή επιγαλλοκατεχίνης (EGCG) από φύλλα πράσινου τσαγιού, συνδυασμός-φωτιά που κάνει τους μαύρους κύκλους παρελθόν, όπως αποδεικνύουν και τα εκατομμύρια TikTok videos που του έχουν χαρίσει viral status.

Redermic R Eyes, La Roche-Posay (στα φαρμακεία)

Redermic R Eyes, La Roche-Posay (στα φαρμακεία)

Ρυτίδες, μαύρους κύκλους ή σημάδια κούρασης; Ό,τι και να θέλεις να καταπολεμήσεις, η Redermic R Eyes θα σε βοηθήσει να το πετύχεις αφού περιέχει εκτός από καφεΐνη, και ρετινόλη.

Brighteyes Eye Cream, Glamglow

Brighteyes Eye Cream, Glamglow

Η σύνθεση της Brighteyes Eye Cream είναι εμπλουτισμένη με καφεΐνη, πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ και σφαιρίδια λάμψης κι έτσι φωτίζει αμέσως τους μαύρους κύκλους και μειώνει τα ορατά σημάδια κόπωσης χαρίζοντας λαμπερά, ξεκούραστα μάτια. 

Eye Area Anti-Puffing Gel, Seventeen Cosmetics

Eye Area Anti-Puffing Gel, Seventeen Cosmetics

Η αναζωογονητική σύνθεσή του Eye Area Anti-Puffing Gel με οργανικό εκχύλισμα ελιάς και εκχυλίσματα από αγγούρι και ρόδι, ενυδατώνει σε βάθος την ιδιαίτερα ευαίσθητη επιδερμίδα της περιοχής των ματιών, ενώ παράλληλα η καφεΐνη και το φυτικό σύμπλεγμα μειώνουν τις σακούλες κάτω από τα μάτια και καταπολεμούν τους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ