Follow us

French Mani with a twist | Το "περίεργο" χρώμα νυχιών της Lily Collins

"Όπως φαίνεται, λανσάρω ένα "βρόμικο πλην κομψό" στιλ στο μανικιούρ μου", δήλωσε χιουμοριστικά η ηθοποιός.

Lily Collins Splash News / Ideal Image

To french mani with a twist ήταν ένα από τα μεγαλύτερα nail trends του '21 και όλα δείχνουν ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα.

Αναφερόμαστε στο γαλλικό μανικιούρ, που όμως διαφέρει λίγο από το κλασικό με τα λευκά tips, ως προς το ότι οι άκρες μπορούν να βαφτούν σε οποιοδήποτε χρώμα (ή ακόμα και pattern) επιθυμείς.

Έτσι, τους τελευταίους μήνες έχουμε δει άπειρες παραλλαγές του συγκεκριμένου nail trend: Διαφορετικά χρώματα σε κάθε δάχτυλο θυμίζοντας λίγο... ουράνιο τόξο, funky αποχρώσεις ή όμορφα παστέλ, ακόμα και εμπριμέ λεοπάρ ή ταρταρούγα. Θυμήσου εδώ το nail art με ταρταρούγα της Kendall Jenner.

Heart-tipped manicure | Μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική του γαλλικού μανικιούρ

Η Lily Collins υιοθέτησε επίσης το trend, επιλέγοντας ωστόσο ένα αμφιλεγόμενο χρώμα για τα tips της: το καφέ. Κι ενώ έδειχνε κομψό στα χέρια της, έβαλε σε σκέψεις τον σύζυγό της, Charlie McDowell, που δεν δίστασε να σχολιάσει ότι τα νύχια της έδειχναν σαν να είχε εισχωρήσει βρωμιά στο εσωτερικό τους.

Το συγκεκριμένο σχόλιο ήταν που έκανε την ηθοποιό να μοιραστεί στα stories της τη φωτογραφία με τα νύχια της, αναφέροντας το χιουμοριστικό σχόλιο του σκηνοθέτη και αστειευόμενη σχετικά με το γεγονός ότι μάλλον λανσάρει το "βρώμικο πλην κομψό" στιλ στα νύχια της.

Δες τη φωτογραφία:

French Mani with a twist | Το "περίεργο" χρώμα νυχιών της Lily Collins

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ