Follow us

Hailey Bieber | Το wow αποτέλεσμα των δικών της skincare προϊόντων στο δέρμα της

Όπως φαίνεται, η star δοκιμάζει τα skincare προϊόντα του πολυαναμενόμενου brand της, Rhode.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Όλο και πληθαίνουν τελευταία στο Instagram οι φωτογραφίες της Hailey Bieber με την τέλεια, αψεγάδιαστη επιδερμίδα που, όπως υποψιαζόμαστε, είναι αποτέλεσμα των δικών της skincare προϊόντων, αν κρίνουμε από το ταγκαρισμένο, πολυαναμενόμενο skincare brand της, Rhode.

H skincare ρουτίνα της Hailey Bieber για λαμπερή επιδερμίδα

Πιο αναλυτικά, το top model ανέβασε πριν λίγες ώρες μια φωτογραφία της με μπικίνι, θέλοντας να δείξει το τέλειο δέρμα της που ήταν τόσο ενυδατωμένο, ώστε δεν χρειαζόταν ίχνος μακιγιάζ για να αναδειχθεί (ή να καμουφλαριστεί οποιαδήποτε ατέλεια, αφού βασικά, δεν υπήρχε ατέλεια). Ένα super glassy, διάφανο lip gloss ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν για να ολοκληρωθεί το "glazed-donut skin" look που η ίδια θέλει να δίνει συνέχεια στο δέρμα της.

Loading...

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ανεβάσει και ένα στόρι όπου φοράει μια sheet mask και eye patches, που δεν αποκλείεται να ανήκουν στη νέα της σειρά προϊόντων.

Hailey Bieber | Το wow αποτέλεσμα των δικών της skincare προϊόντων στο δέρμα της

Δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο ανεβάζει σχετικές φωτογραφίες χωρίς ίχνος makeup αλλά με αυτή την σούπερ ενυδατωμένη όψη στο πρόσωπό της. Η ίδια άλλωστε έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν πάει για ύπνο αν δεν αποκτήσει αυτό το glazed-donut εφέ στο δέρμα της - αποτέλεσμα εφαρμογής πολλών προϊόντων και ενεργών συστατικών, προσεκτικά επιλεγμένων σύμφωνα με τις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματός της. Και πάντα κάνει tag το Rhode, το ολόδικό της skincare brand που αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Loading...

Tags που μας δείχνουν ότι ενδεχομένως χρησιμοποιεί μόνο τα δικά της προϊόντα γι᾽αυτό το (υπέροχο) αποτέλεσμα, που (ίσως) είναι ήδη έτοιμα; Ο χρόνος θα δείξει, με όλες τις fans του μοντέλου να ανυπομονούν να τα δοκιμάσουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ