Follow us

Το χτένισμα για μακριά μαλλιά που θα βλέπεις παντού φέτος την άνοιξη

Το έχουν ήδη υιοθετήσει οι περισσότερες fashionistas.

hair Slash News / Ideal Image

Και το έκανε μόδα, ποια άλλη, η Chiara Ferragni. Πιο αναλυτικά, η influencer έκανε ένα χτένισμα στα μακριά μαλλιά της, παίρνοντας ένα από τα πιο trendy hairstyles του 2021 και εξελίσσοντάς το ακόμα περισσότερο. Το αποτέλεσμα είναι να το φέρει στα μέτρα της και να το ταιριάξει τέλεια με μια εμφάνισή της στην Haute Couture Week του Παρισιού.

Δεν θα πιστεύεις ποιο είναι το πιο αγαπημένο χτένισμα των celebrities τώρα

Ο λόγος για τα bubble braids, τα περίτεχνα κοτσιδάκια που θυμίζουν "φούσκες". Οι βερσιόν του συγκεκριμένου χτενίσματος είναι πολλές, και θα το δεις είτε σε αλογοουρά είτε σε λεπτά, twin braids που πλαισιώνουν το πρόσωπο δεξιά και αριστερά. Η Chiara Ferragni συνδύασε τις δύο αυτές παραλλαγές σε ένα elevated χτένισμα, τα twin bubble ponys. Στην ουσία δηλαδή έκανε χωρίστρα στη μέση, έπιασε τα μισά της μαλλιά ψηλά σε ένα half-up και έκανε δεξιά κι αριστερά δύο μίνι bubble αλογοουρές, αφήνοντας ελεύθερα τα υπόλοιπα μαλλιά της.

Baby Bubble Braids | Το εύκολο χτένισμα για μακριά μαλλιά που θα βλέπεις παντού στο Instagram το φθινόπωρο

Το (πολύ girly) αποτέλεσμα τη δικαίωσε αφού όχι μόνο συνδύασε δύο τάσεις σε ένα χτένισμα αλλά κατάφερε να προσγειώσει το total leather look της και τον edgy χαρακτήρα του.

Δες το look:

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ