Follow us

3 ιδιοφυή tips για λεπτά μαλλιά από τον hairstylist των JLo και Kim K

Τα δοκιμάσαμε όλα και όντως λειτουργούν.

χτένισμα για λεπτά μαλλιά Pixel Formula

Είτε βρίσκονται εν ώρα εργασίας, είτε χαλαρώνουν στο σπίτι, είτε απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε κάποιο εξωτικό νησί, όλες οι celebrities μοιάζουν να έχουν ένα κοινό: πλούσια μαλλιά γεμάτα όγκο. Μην πέφτεις στην παγίδα. Όχι, δεν έχουν ούτε τέλεια γονίδια, ούτε "μαγικά" τρικ. Έχουν όμως πάντα μαζί τους την αφρόκρεμα των hairstylist, που ξέρει ποια είναι τα πλέον ιδανικά χτενίσματα για λεπτά μαλλιά.

Loading...

Μπούκλες που κρατάνε όλη μέρα | Το μυστικό των κομμωτών που ελάχιστοι γνωρίζουν

Περήφανο "μέλος" της εν λόγω ελίτ είναι και ο Chris Appleton, ο celebrity hairstylist, που έγινε γνωστός μέσα από τη συνεργασία του με μεγάλα ονόματα του Hollywood, όπως η Kim Kardashian και η Jennifer Lopez. Ιδού τα καλύτερα tips του για όγκο στα λεπτά μαλλιά:

Χτένισμα για λεπτά μαλλιά | Τα tips του celebrity hairstylist

1. Δώσε περισσότερο όγκο στην αλογοουρά σου

@chrisappletonhair

Try this hair hack for any one that wants to make there hair look thicker and upgrade there pony game 👱‍♀️@kittybluuuu

♬ Toxic x Pony - ALTÉGO

Μήπως οι αλογοουρές σου δείχνουν λίγο "θλιμμένες"; Σύμφωνα με τον Appleton, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χωρίσεις τα μαλλιά σου σε δύο μέρη. Το πάνω μέρος πιάσ' το σε μία αλογοουρά, το κάτω, χώρισέ το στα δύο και στερέωσέ το πάνω από την πρώτη αλογοουρά με ένα λαστιχάκι. Το αποτέλεσμα; Η πιο bouncy αλογοουρά που έχεις δει ποτέ.

Το χτένισμα που θα σε αναδείξει σε beauty icon ακόμα και με 50% υγρασία

2. Κάνε τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πλούσια

Ένα από τα go-to tricks του hairstylist είναι να εφαρμόζει ένα καλυπτικό προϊόν για ρίζες κοντά στη γραμμή των μαλλιών για να "γεμίσει" τα κενά και να δώσει την ψευδαίσθηση πιο πλούσιων μαλλιών. Αν δεν έχεις ένα τέτοιο προϊόν μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια σκιά στο χρώμα των μαλλιών σου ή ένα root spray.

3. Εστίασε στις ρίζες

@chrisappletonhair

Bridgette Bardo glam in 15 minutes using Velcro rollers #tryit #hairchallenge

♬ Savage - Megan Thee Stallion

Για να κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πλούσια, ο Appleton συμβουλεύει να εφαρμόσεις ένα προϊόν για όγκο σε νωπά μαλλιά, εστιάζοντας στις ρίζες. Στη συνέχεια, στέγνωσε τα μαλλιά σου και βάλε rollers. Αφού "κατεβάσεις" τα μαλλιά σου και τα βουρτσίσεις προσεκτικά, θα έχεις αποκτήσει το ωραιότερο χτένισμα για λεπτά μαλλιά ή αλλιώς αυτό που ο ίδιος ονομάζει "Hollywood-style όγκο".

Ο λόγος που τα σγουρά μαλλιά σου δεν μοιάζουν με εκείνα των influencers

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ