Follow us

Δούκισσα Νομικού | Μοιράστηκε τα μυστικά της για άψογες, σαν κομμωτηρίου, μπούκλες στο σπίτι

Μικρά hair hacks από την παρουσιάστρια που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις λαμπερές (αλλά καθόλου στημένες) μπούκλες, σαν να βγήκες μόλις απο το κομμωτήριο.

Δούκισσα Νομικού Instagram

Αν πρέπει να απομονώσουμε μόνο ένα χαρακτηριστικό των υπέροχων μαλλιών της Δούκισσας Νομικού, αυτό θα ήταν η λάμψη τους. Και το ότι είναι υγιή, μακριά και πολύ πλούσια, πράγμα που μας κάνει να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι δεν είναι δυνατόν να σταθούμε μόνο σε ένα στοιχείο τους.

Το beauty look της Δούκισσας Νομικού στα χιόνια έγινε viral μέσα σε ελάχιστα λεπτά

Είναι γεγονός ότι η παρουσιάστρια διαθέτει dreamy hair, ενώ εύκολα αποτελούν #hairgoal για τις περισσότερες γυναίκες. Εξού και λαμβάνει άπειρα μηνύματα καθημερινά από γυναίκες που ενδιαφέρονται να μάθουν τα μικρά μυστικά της για να τα κρατά τόσο υγιή, λεία και μεταξένια. Όπως επίσης αναρωτιούνται συχνά για το πώς αποκτά τις signature μπούκλες της. Με αφορμή λοιπόν αυτήν την ανάγκη τους να μάθουν μικρά hair hacks, η Δούκισσα Νομικού ανέβασε ένα βίντεο όπου φτιάχνει η ίδια τα μαλλιά της στο μπάνιο του σπιτιού της. Και το αποτέλεσμα; Χαλαρές μπούκλες σαν κομμωτηρίου, που εύλογα σε κάνουν να αναρωτιέσαι πώς ακριβώς κατάφερε να τις δημιουργήσει.

Βack to her roots | Η Gigi Hadid είναι και πάλι ξανθιά

Δες το βίντεο:

Loading...

Και τα μικρά hair hacks που καταφέραμε να αποκρυπτογραφήσουμε από τις κινήσεις της είναι τα παρακάτω:

#1. Αρχικά, μετά το λούσιμο εφαρμόζει μια κρέμα για εύκολο ξεμπέρδεμα των μαλλιών. Αυτού του είδους οι κρέμες προστατεύουν τα μαλλιά και σε βοηθούν να τα ξεμπλέκεις χωρίς να τα ταλαιπωρείς, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζουν λείο, μεταξένιο εφέ αλλά και μοναδικό άρωμα που θα σου φτιάχνει τη διάθεση όλη μέρα. Εφόσον πρόκειται να χρησιμοποιήσεις σεσουάρ και εργαλεία styling, είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχάσεις να απλώσεις και μια θερμοπροστατευτική κρέμα.

#2. Στη συνέχεια, στεγνώνει τα μαλλιά της κρατώντας το πιστολάκι προς τα κάτω έτσι ώστε να αποφύγει τη δημιουργία φριζαρίσματος. Εδώ θα προσθέσουμε ότι καλό είναι να το κρατάς και σε αρκετή απόσταση από τα μαλλιά σου για να μην κάψεις την τρίχα.

#3. Αφού πλέον είναι εντελώς στεγνά τα μαλλιά, συνεχίζει με το ψαλίδι για μπούκλες, τυλίγοντας μία μία τούφα στο ψαλίδι για να δημιουργήσει χαλαρούς κυματισμούς. Εδώ το μυστικό είναι να κρατάς και πάλι κάθετα το ψαλίδι αλλά και να "κουνάς" την τούφα καθώς ζεσταίνεται έτσι ώστε να πετύχεις ένα πιο χαλαρό, όχι τόσο στημένο, αποτέλεσμα.

#4. Ολοκλήρωσε το styling τινάζοντας τα μαλλιά και κάνοντας ελαφρύ styling με τα δάχτυλα, για ένα πιο messy αποτέλεσμα. Αν θεωρείς ότι τα μαλλιά σου δεν θα κρατήσουν για ώρα, μπορείς να τα ψεκάσεις με λίγη λακ, αλλά και να περάσεις λίγες σταγόνες hair oil στις άκρες τους για έξτρα λάμψη και απαλότητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ