Follow us

Το beauty look της Δούκισσας Νομικού στα χιόνια έγινε viral μέσα σε ελάχιστα λεπτά

Το σκούρο κόκκινο κραγιόν της είναι το απόλυτο χρώμα του χειμώνα.

Δούκισσα Instagram

Η επέλαση της κακοκαιρίας "Ελπίς" και οι χιονοπτώσεις που έφερε σε όλη τη χώρα ξεσήκωσαν σχεδόν τους πάντες για ατελείωτο παιχνίδι στο χιόνι. Αμέτρητες ήταν και οι celebrities που πόζαραν ανέμελες στο χιονισμένο τοπίο, χαμογελαστές και χαρούμενες, εκμεταλλευόμενες τις σπάνιες αυτές στιγμές που βλέπουμε χιόνι στην Αττική.

Μια από αυτές ήταν και η Δούκισσα Νομικού, η οποία βρήκε ευκαιρία να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της, παίζοντας μαζί τους στο χιόνι. Αυτό που δεν γινόταν όμως να μην προσέξουμε είναι ότι είχε βάψει τα χείλη της στο απόλυτο χρώμα του χειμώνα (και όχι μόνο): το κόκκινο.

Η Δούκισσα Νομικού έκανε το πιο girly χτένισμα ever

Ελάχιστη καφέ σκιά στα βλέφαρα, καλά ενυδατωμένο πρόσωπο και κατακόκκινο κραγιόν ήταν η συνταγή της Δούκισσας για ένα άψογο beauty look στα χιόνια. Όχι ότι χρειάζεται και κάτι παραπάνω. Ούτε καν το ρουζ δεν είναι απαραίτητο, μιας και τα μάγουλα αναψοκοκκινίζουν από μόνα τους λόγω του κρύου, αφήνοντας την πολυπόθητη ροδαλή όψη υγείας.

Μάλιστα, το σκούρο κόκκινο και το μπορντό θεωρούμε ότι κάνει τέλεια αντίθεση με το κατάλευκο τοπίο, ενώ φωτίζει ακόμα περισσότερο την επιδερμίδα.

Δες το beauty look:

Loading...
Το beauty look της Δούκισσας Νομικού στα χιόνια έγινε viral μέσα σε ελάχιστα λεπτά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ