Follow us

Rihanna | H mom-to-be ίσως θέλει να περάσει κάποιο μήνυμα μέσω του μανικιούρ της

Που, παρεμπιπτόντως, είναι στο πιο trendy χρώμα της σεζόν.

Rihanna Splash News / Ideal images

Ο Γενάρης "έκλεισε" με ένα πολύ χαρμόσυνο νέο: Η Rihanna και ο A$AP Rocky περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η τραγουδίστρια μάλιστα επέλεξε να κάνει γνωστή την είδηση περπατώντας στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τον αγαπημένο της, έχοντας ξεκούμπωτο το oversized φούξια μπουφάν της, ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Ένας άκρως πρωτότυπος τρόπος για να ενημερώσει τους εκατομμύρια fans της παγκοσμίως για την εγκυμοσύνη της, σωστά;

Loading...

Σε κάθε περίπτωση, η 33χρονη φρόντισε το πανωφόρι της να είναι matchy matchy με το μανικιούρ της, επιλέγοντας ένα από τα πιο chic χρώματα για τα νύχια της - και που πολλές stars του Hollywood φαίνεται να προτιμούν αυτήν την σεζόν: το milky pink.

Πιο αναλυτικά, στις κοντινές φωτογραφίες που έγιναν viral στο Instagram μέσα σε ελάχιστα λεπτά, μπορείς ξεκάθαρα να διακρίνεις τα μακριά, αμυγδαλωτά, με στρογγυλεμένες άκρες νύχια της, βαμμένα σε μια διακριτική (σχεδόν διάφανη) γαλακτερή ροζ απόχρωση.

Loading...

Όπως ήταν επόμενο, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν για το αν η επιλογή των συγκεκριμένων χρωμάτων στα ρούχα, στα νύχια αλλά και στο μακιγιάζ της ήταν ηθελημένη με στόχο να δώσει ένα hint για το φύλο του μωρού που περιμένει. Μήπως ήθελε έμμεσα να ενημερώσει για το ότι περιμένει κοριτσάκι; Ο χρόνος θα δείξει.

Τα 5 (ασυναίσθητα) λάθη στο μακιγιάζ που σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη και πιο κουρασμένη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ