Follow us

Rosie Huntington - Whiteley | Η makeup ρουτίνα που ακολουθεί στην (προχωρημένη) εγκυμοσύνη της

Τα (μόλις) τρία προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιεί για να δείχνει φρέσκια λίγες μέρες πριν γεννήσει.

Rosie Huntington Whiteley Splash News

Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη βρίσκεται η Rosie Huntington-Whiteley, που από μέρα σε μέρα αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Jason Statham.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον Ιανουάριο με ένα mini tutorial στο Instagram της, δείχνοντας τη ρουτίνα μακιγιάζ που ακολουθεί ακόμα και λίγες μέρες πριν γεννήσει, με στόχο να δείχνει πάντα φρέσκια, λαμπερή και όμορφη.

20, 30, 40+ | Οι καλύτερες κρέμες ματιών για κάθε ηλικία

Και η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται πολλά πολλά για να αναδείξει τα όμορφα χαρακτηριστικά της: Ένα σέρουμ, ένα κονσίλερ και ένα ρουζ που χρησιμοποιεί τόσο στα μήλα όσο και στα χείλη της, είναι αρκετά.

Φυσικά, τα (μόλις 3) αυτά προϊόντα μακιγιάζ και skincare ανήκουν στη δική της σειρά καλλυντικών, Rose Inc.

Το μοντέλο ακολουθεί την εξής ρουτίνα:

Αφού εφαρμόσει σε όλο της το πρόσωπο το νέο Luminous Tinted Serum (ορό λάμψης με μικροσωματίδια που "λιώνουν" και αφήνουν ένα διακριτικό χρώμα), κάνει πολύ καλό blending με το πινέλο μέχρι να απορροφηθεί καλά από το δέρμα. Στη συνέχεια, εφαρμόζει ένα ενυδατικό κονσίλερ έναν τόνο πιο ανοιχτό απ᾽το δέρμα της στα σημεία που χρειάζεται περισσότερη λάμψη και φωτεινότητα. Κάνει και πάλι πολύ καλό blending με το concealer brush, αντικαθιστώντας έτσι το foundation. Ολοκληρώνει αυτή τη σύντομη ρουτίνα μακιγιάζ με ένα πολυχρηστικό προϊόν που έχει εφαρμογή και στα ζυγωματικά και στα χείλη της, για ένα ομοιόμορφο χρώμα αλλά και μια δόση υγείας και φρεσκάδας στο πρόσωπο.

Το βίντεο:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ