Follow us

Smart Hair Hacks | Χάρισε πλούσιο όγκο στα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας μόνο το σεσουάρ

Τα φυσικά, επιμελώς ατημέλητα, πλούσια μαλλιά είναι η νέα τάση του '22.

hair Splash News / Ideal Image

Ένα από τα πολλά beauty trends που ανέδειξαν τα catwalks της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού για την Άνοιξη του '22 είναι τα φυσικά, στα όρια του ατημέλητου, πλούσια μαλλιά. Πράγμα απρόσμενο αν το καλοσκεφτείς, μιας και έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε polished, comme il faut χτενίσματα σε κάθε σεζόν και σχεδόν σε όλους τους οίκους.

Rosie Huntington - Whiteley | Η makeup ρουτίνα που ακολουθεί στην (προχωρημένη) εγκυμοσύνη της

Αυτή τη φορά όμως, luxury houses όπως οι Alexandre Vauthier, Christian Dior και Chanel υιοθέτησαν ένα πιο ανέμελο, ανεπιτήδευτο ύφος στα χτενίσματα των μοντέλων, γεγονός που κάνει όλες τις γυναίκες να μπορούν, επιτέλους, να ταυτιστούν με τα runway looks και να τα υιοθετήσουν με ευκολία στα μαλλιά τους.

Loading...

Ιδίως τα κορίτσια με καρέ κουπ (βλ. Dior, Chanel) ανέδειξαν ακόμα περισσότερο αυτό το "Je ne sais quoi" style που αγαπάμε διαχρονικά - και που εκπροσωπούν επάξια οι Παριζιάνες, κάνοντας τις γυναίκες όλου του πλανήτη να θέλουν να μιμηθούν το ανέμελο ύφος τους. Όμως και τα μακριά μαλλιά, που εξ' ορισμού απαιτούν πολύ περισσότερο χρόνο για το styling, μπορούν επιτέλους να "δικαιωθούν" φέτος, αφού το frizzy look είναι η απόλυτη τάση.

Τα 5 (ασυναίσθητα) λάθη στο μακιγιάζ που σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη και πιο κουρασμένη

Loading...

The #hairhack

Στην ουσία λοιπόν πρόκειται για μαλλιά που δεν έχουν υποστεί σχεδόν καθόλου styling. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι λούζεσαι, τα στεγνώνεις με το σεσουάρ (ή ακόμα καλύτερα, τα αφήνεις να στεγνώσουν φυσικά) και βγαίνεις έξω. Αν είσαι από τις τυχερές που τα μαλλιά σου μπορούν να "σταθούν" τέλεια με μόνο αυτά τα (μηδαμινά) βήματα, good for you. Αν πάλι όχι, δες ένα εύκολο hair hack που θα χαρίσει όγκο στα μαλλιά σου (ακόμα κι αν αυτά είναι λεπτά από τη φύση τους) με μεγάλη διάρκεια.

Αφού στεγνώσουν λοιπόν τα μαλλιά σου, αναποδογύρισέ τα και πέρασέ τα μια τελευταία φορά με τον ζεστό αέρα του σεσουάρ (προσοχή, όχι σε πολύ κοντινή απόσταση για να μην ταλαιπωρηθεί η τρίχα). Στη συνέχεια, τίναξέ τα δυνατά και δούλεψέ τα λίγο με τα δάχτυλα, δίνοντας βάση στις ρίζες. Αν θες, ψέκασε με ένα σπρέι κρατήματος και τίναξε απότομα τα μαλλιά όταν θα σηκώσεις το κεφάλι σου.

Δες και το σχετικό βίντεο που ανέβασε ο Sam McKnight, creative hair artist που αναλαμβάνει τα χτενίσματα πολλών shows:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ