Follow us

7 χτενίσματα για το γυμναστήριο που θα σε κάνουν να μην θες να χάνεις κανένα workout

Είναι τόσο κομψά που θα θες να τα κάνεις ακόμα και στις εξόδους σου για ποτό.

μαλλιά iStock

Αναζητάς εύκολα χτενίσματα για το γυμναστήριο, ώστε να είσαι πάντα όμορφη ακόμα κι όταν γυμνάζεσαι; Αν ναι, συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω.

Η αλήθεια είναι ότι, όταν γυμναζόμαστε, αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο απ' όλα είναι να μην μας ενοχλούν τα μαλλιά μας. Ιδίως αν έχεις μακριά μαλλιά, σίγουρα θα έχεις διαπιστώσει ότι μπορεί αυτά να γίνουν ενοχλητικά κατά τη διάρκεια ενός work out: είτε μπαίνουν μπροστά στα μάτια σου με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δεις καθαρά, είτε σε ζεσταίνουν και σε κάνουν να ιδρώνεις ακόμα περισσότερο με αποκορύφωμα να κολλούν στο σώμα σου και να δείχνουν αντιαισθητικά.

Πέρα όμως από την πρακτικότητα του θέματος, υπάρχουν πολλές κοπέλες που ενδιαφέρονται να νιώθουν (και να δείχνουν) όμορφες ακόμα και στο γυμναστήριο. Και πολλές φορές δεν αρκεί να φορέσεις απλά ένα στιλάτο κολάν ή ένα cool φούτερ και τα καινούρια σου αθλητικά. Τα όμορφα μαλλιά ανεβάζουν τη διάθεση και σε κάνουν ακόμα πιο ορεξάτη για το επόμενο session γυμναστικής - και αυτό είναι εγγυημένο!

Smart Hair Hacks | Χάρισε πλούσιο όγκο στα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας μόνο το σεσουάρ

Έτσι, χαλαρές ή ψηλές αλογοουρές, πλεξούδες (απλές ή πιο περίτεχνες), κοτσιδάκια και twin ponys είναι μερικά μόνο από τα πολλά χτενίσματα που θα σε βολέψουν στο γυμναστήριο.

Editor's Tip: Αν τα μαλλιά σου είναι πολύ μακριά και "βαριά", προτίμησε τις χαμηλές αλογοουρές και πλεξούδες και όχι τους ψηλούς κότσους και αλογοουρές στην κορυφή του κεφαλιού, καθώς είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πέσουν πολύ γρήγορα εξαιτίας του βάρους.

Δες παρακάτω 7 χτενίσματα για το γυμναστήριο που όμως είναι τόσο κομψά που μπορείς να κάνεις ακόμα και στις βόλτες σου:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Tip: Δοκίμασε να κάνεις ένα ωραίο χτένισμα τις ημέρες που δεν έχεις τόση διάθεση για γυμναστική, φόρα τα αγαπημένα σου αθλητικά και θα δεις πόσο γρήγορα θα μπεις στο mood.

Τα 5 (ασυναίσθητα) λάθη στο μακιγιάζ που σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη και πιο κουρασμένη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ