Follow us

Rhinestone-embellished manicure | Μια τάση στα νύχια που ήρθε για να μείνει

Τα στρας στα νύχια κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στα μανικιούρ μας (και είναι και runway-approved).

nails iStock

Στρας στα νύχια; Yes please! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το glitter, τα κρύσταλλα, τα μικρά διαμαντάκια και κάθε λογής sparkly λεπτομέρειες σε μακιγιάζ, νύχια, μαλλιά και ρούχα είναι πράγματα που αρέσουν διαχρονικά στις γυναίκες.

Ιδίως όσον αφορά στο μακιγιάζ και το μαννικιούρ, όλα δείχνουν ότι οι πρόσφατες αναζητήσεις στα social media κατατάσσει πρώτο το glitter στις προτιμήσεις των it girls, όχι μόνο για τις γιορτές, αλλά και για τις μη "επίσημες" περιστάσεις. Κάτι που μας οδηγεί εύλογα στο συμπέρασμα ότι το '22 θα βλέπουμε glitter... παντού.

Και πράγματι, το σόου του οίκου Alice + Olivia στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης που λαμβάνει χώρα αυτήν την περίοδο, το επιβεβαιώνει περίτρανα αφού έφερε στο προσκήνιο το μανικιούρ με στρας (rhinestone mani), όπου στρας μπορείς να βάλεις οτιδήποτε γυαλίζει και τραβάει τα βλέμματα.

Πολύχρωμα νύχια | Πώς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι μια από τις πιο μεγάλες τάσεις του χειμώνα

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στρας σε νύχια, μιας και stars όπως η Dua Lipa ή η JLo το υιοθετούν αρκετά συχνά. Απλά, έχουμε έναν λόγο παραπάνω να το βάλουμε στις ζωές μας όταν είναι και runway-approved.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για ένα γαλλικό μανικιούρ που έχει στρας, glitter και κάθε λογής πέτρες στις άκρες αντί για λευκά tips. Στο σόου των Alice + Olivia της NYFW (FW '22) είδαμε τη βερσιόν του rhinestone-embellished french mani με μαύρη βάση και χρυσά στρασάκια κατά μήκος των tips αλλά και διάσπαρτα στα νύχια. Με αυτόν τον (εύκολο) τρόπο, δημιουργείς αμέσως ένα eye-catching μανικιούρ που ξεχωρίζει με έναν μοναδικό τρόπο.

Όλες οι φορές που θέλαμε να αντιγράψουμε το soft pink manicure των celebrities

Loading...
Loading...

Δες και το μανικιούρ της JLo δια χειρός Tom Bachik:

Loading...

Αλλά και αυτό της Dua Lipa:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ