Follow us

Τα ιδανικότερα χτενίσματα για κοντά και μεσαίου μήκους μαλλιά

Σού δίνουμε την απάντηση στην καθημερινή ερώτηση "τι χτένισμα να κάνω".

hair Splash News / Ideal Image

Μια πολύ σημαντική παράμετρος που πρέπει να λάβεις υπόψη σου όταν έχεις ή θες να κόψεις κοντά μαλλιά, είναι τι χτένισμα θα επιλέγεις στην καθημερινότητά σου. Γιατί τα κοντά ή μεσαίου μήκους μαλλιά είναι πολύ στιλάτα μεν, όμως καμιά φορά μπορεί να απαιτούν αρκετό χρόνο για το styling τους, ανάλογα φυσικά πάντα με τον τύπο τους.

Τι ακριβώς πρέπει να σκεφτείς λοιπόν;

Εκτός από τον τύπο, την υφή, το μήκος των μαλλιών σου αλλά και το σχήμα του προσώπου σου, λάβε υπόψη σου την καθημερινότητά σου. Έχεις χρόνο να αφιερώνεις κάθε πρωί στο styling; Εισαι fan των προϊόντων και εργαλείων styling ή προτιμάς μια πιο μίνιμαλ ρουτίνα; Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις θα σε βοηθήσουν για αρχή να καταλήξεις στο (κοντό) κούρεμα που θα σε βολέψει και θα σου αρέσει.

Το signature blow out της JLo αναδείχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις μαλλιών για το '22

Αν από την άλλη έχεις ήδη μια chic κοντή ή μεσαίου μήκους κουπ, συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω.

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να αναβαθμίσεις πανεύκολα το κούρεμά σου είναι τα αξεσουάρ, που μάλιστα είναι και πάρα πολύ μεγάλη τάση διαχρονικά. Oversized headbands και κορδέλες, μαντήλια, hair clips, χρωματιστά σκουφάκια και μπερέδες, καπέλα θα γίνουν οι σύμμαχοί σου σε πολύ κομψά και low-maintenance styles.

Όσον αφορά τα χτενίσματα, τα sleek looks είναι τέλεια αν έχεις πολύ κοντό καρέ και λεπτά μαλλιά, ενώ οι απαλοί κυματισμοί ταιριάζουν ιδανικά σε lobs και μεσαίου μήκους μαλλιά, με χοντρή τρίχα. Αν πάλι έχεις pixie cut, το ίσιο θα σε βολέψει αρκετά, ενώ αν είσαι σγουρομάλλα με bob cut σκέψου το ενδεχόμενο να το ανανεώσεις με διακριτικές crispy bangs. Γενικά, οι κάθε είδους αφέλειες είναι μια ωραία και βολική ιδέα για το hairstyling.

Loading...

She bangs | Όλες οι celebrities που απoδεικνύουν ότι οι αφέλειες είναι η Νο 1 τάση και το 2022

Δες παρακάτω και πιο αναλυτικά μερικές ιδέες με χτενίσματα για κοντά μαλλιά:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ