Follow us

Πώς να αποκτήσεις πανεύκολα το bouncy blow-dry look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το μοντέλο μάς δείχνει βήμα βήμα όλη τη διαδικασία για τις γεμάτες όγκο και κίνηση μπούκλες της που έκανε σε χρόνο μηδέν.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Πρόσφατα συζητούσαμε για το bouncy blow-dry (ή blowout) look που έχει γίνει μεγάλο trend τελευταία χάρη στα runway shows της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για το signature χτένισμα των JLo, Cindy Crawford και άλλων celebrities, που ήταν ιδιαίτερα popular τη δεκαετία του ᾽90 ανάμεσα στα top models εκείνης της εποχής.

Loading...

Πρόσφατα όμως είδαμε ότι και ένα εγχώριο μοντέλο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, υιοθέτησε το συγκεκριμένο χτένισμα στα μαλλιά της στο πλαίσιο της NYFW. Πιο αναλυτικά, μιας και βρέθηκε και η ίδια στη Νέα Υόρκη για προσωπικούς λόγους (τυχαίο;), δημιούργησε μόνη της το big, bouncy blow-dry look που τόσο θαυμάζουμε σε social media και πασαρέλες. Μάλιστα, το έκανε να φανεί τόσο απλό που μάς έβαλε στον πειρασμό να το δοκιμάσουμε κι εμείς πάραυτα.

NYFW Street Style | Τα stylish χτενίσματα που ξεχωρίσαμε από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Και για εσένα που δεν γνωρίζεις για ποιο είδος χτενίσματος μιλάμε, πρόκειται για τις ανέμελες, γεμάτες όγκο και κίνηση μπούκλες που δημιουργούνται κυρίως με το σεσουάρ και μια βούρτσα (πάντως όχι με τη χρήση styling tools).

Τα βήματα για να το κάνεις κι εσύ

Όπως μάς έδειξε η Ηλιάνα μέσα από μια σειρά εικόνων, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις σε νωπά μαλλιά έναν αφρό για όγκο και κίνηση, να τα στεγνώσεις με το πιστολάκι και να τα τυλίξεις σε μεγάλα ρόλει που θα αφήσεις για όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα στα μαλλιά σου. Όταν πια θα βγάλεις τα ρόλει, θα πρέπει να τα ψεκάσεις με ένα σπρέι κρατήματος ώστε να κρατήσουν.

Loading...
Loading...

Εναλλακτικά, μπορείς να το κάνεις και με τον παραδοσιακό τρόπο, στεγνώνοντάς τα δηλαδή με μια στρογγυλή βούρτσα, ή ακόμα πιο εύκολα, στρίβοντας με τα δάχτυλά σου λεπτές ή πιο παχιές τούφες καθώς τις στεγνώνεις με το σεσουάρ. Το ίδιο αποτέλεσμα μπορείς να πετύχεις και αν αφήσεις τα μαλλιά σου πιασμένα σε έναν καλό κότσο για τουλάχιστον 5 ώρες.

Δες παρακάτω τι εννοούμε:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ