Kim K Who? Πώς να κάνεις το contouring παιχνιδάκι -ακόμα κι αν είσαι αρχάρια στο μακιγιάζ

Το kit που θα σου λύσει τα χέρια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Το contouring είναι μία από τις σπουδαιότερες τεχνικές μακιγιάζ που μπορείς να μάθεις, καθώς μπορεί να αναδείξει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σου και ταυτόχρονα να σμιλεύσει άλλα. Τι γίνεται όμως όταν είσαι αρχάρια στο μακιγιάζ; Τότε χρειάζεσαι ένα kit, που θα περιέχει όλα όσα χρειάζεσαι σε ένα σημείο.

Trust us | Βρήκαμε το foundation που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αν έχεις ακμή

Το contouring kit που χρειάζεσαι αν είσαι αρχάρια στο μακιγιάζ

Αν είσαι newbie στο μακιγιάζ και θέλεις να μάθεις πώς να σμιλεύεις, να σχηματίζεις και να τονίζεις τα χαρακτηριστικά σου, τότε χρειάζεσαι το Step-by-Step Contour Kit της Smashbox.

Αυτή η παλέτα τα έχει όλα: σκούρες αποχρώσεις για contouring, συμπληρωματικές αποχρώσεις για bronzing και φωτεινές αποχρώσεις για highlighting. Μαζί θα βρεις και έναν εύχρηστο οδηγό εφαρμογής ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου, αλλά και ένα καμπυλωτό πινέλο, ώστε να μπορέσεις εύκολα να πετύχεις φωτοσκιάσεις, που θα ζήλευε ακόμα και η Kim Kardashian.

Τα μυστικά του σωστού contouring

Για τη μύτη:
Χρησιμοποιώντας την απόχρωση contour, σχημάτισε δύο κάθετες γραμμές στις δύο πλευρές της μύτης, ξεκινώντας από το σημείο που αρχίζει το φρύδι και καταλήγοντας στην άκρη της μύτης. Έπειτα, κάνε blending για να δημιουργήσεις μια σκιά που θα κάνει τη μύτη σου να δείχνει πιο αδύνατη.

Με τη highlighting απόχρωση, τόνισε το κόκκαλο της μύτης σχηματίζοντας μια λεπτή γραμμή από πάνω έως κάτω και έπειτα σβήσε. Έτσι, θα φωτίσεις το κέντρο της μύτης, κάνοντάς την να μοιάζει πιο ίσια.

Αν θέλεις να κάνεις τη μύτη σου να δείχνει πιο κοντή, εφάρμοσε την contour απόχρωση στην άκρη της και κάτω από αυτήν, ανάμεσα στα ρουθούνια, για να δημιουργήσεις σκιάσεις.

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, χρειάζεσαι αυτό το primer στη ζωή σου

Για τα ζυγωματικά:
Ρούφηξε τα μάγουλά σου προς τα μέσα. Στο βαθούλωμα που θα δημιουργηθεί εφάρμοσε την contour απόχρωση κατά μήκος αυτής της γραμμής και σβήσε προς τα πάνω για να δημιουργήσεις σκιάσεις και να κάνεις τα μάγουλα να δείχνουν πιο σμιλεμένα. Εφάρμοσε το ρουζ ακριβώς πάνω από τη γραμμή της φωτοσκίασης στα μήλα για να χαρίσεις στο πρόσωπό σου ένα χρώμα υγείας.

Για το σαγόνι:
Για ένα πιο σμιλεμένο look, εφάρμοσε την contour απόχρωση κάτω από τη γραμμή του σαγονιού για να κάνεις το πρόσωπό σου να δείχνει πιο αδύνατο.

Το δοκιμάσαμε | Το viral προϊόν με υαλουρονικό οξύ, που όντως αξίζει να αγοράσεις