Follow us

Οι σούπερ ενυδατικές κρέμες χεριών που δεν πρέπει να λείπουν απ' την τσάντα σου φέτος

Μια κρέμα για κάθε ανάγκη που παρουσιάζουν τα χέρια μας τον χειμώνα - και όχι μόνο.

manicure iStock

Η περιποίηση και εντατική ενυδάτωση των άκρων μας είναι όσο σημαντική είναι και η φροντίδα του προσώπου μας - και γίνεται με τις σωστές κρέμες χεριών. Τα χέρια μας ειδικά ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα από το συχνό πλύσιμο αλλά και τη χρήση, σκληρών συνήθως, αντισηπτικών λοσιόν που, βέβαια, αποτελούν απαραίτητα βήματα για την προστασία μας από τον κορονοϊό.

Αν λοιπόν τα νιώθεις συχνά αφυδατωμένα και ξηρά, ή ακόμα χειρότερα, σκασμένα και ταλαιπωρημένα, καλό είναι να κινητοποιηθείς άμεσα καθώς πρόκειται για μια ολοφάνερη ένδειξη ότι χρειάζονται βαθιά ενυδάτωση και θρέψη asap.

Ιδίως τον χειμώνα, με τις συχνές και έντονες αυξομοιώσεις της θερμοκρασίας καθώς και το πολικό κρύο που προηγήθηκε, τα υψηλά επίπεδα υγρασίας και την ξηρή ατμόσφαιρα στους κλειστούς χώρους εξαιτίας των καλοριφέρ ή των κλιματιστικών, το πρόβλημα εντείνεται.

Επιπλέον, η σκληρή, ξηρή επιδερμίδα γύρω από τα νύχια έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται τα ενοχλητικά πετσάκια και παρψνυχίδες που όχι μόνο συνθέτουν μια αντιαισθητική εικόνα στα δάχτυλά σου αλλά και εμφανίζουν πολλές πιθανότητες για τραυματισμούς στην γύρω περιοχή. Φυσικά, το σπάσιμο και η ευαισθησία που μπορεί να παρατηρήσεις στα νύχια σου είναι συχνά αποτέλεσμα παραμελημένων επωνυχίων.

Εσύ γνωρίζεις τι είναι το dry brushing και τι προσφέρει στο σώμα σου;

Ευτυχώς, η λύση είναι εύκολη και καθόλου περίπλοκη, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώνεις συχνά μέσα στη μέρα (ή όποτε νιώθεις ότι το έχεις ανάγκη) μικρή ποσότητα από την αγαπημένη σου κρέμα ή balm χεριών.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία κρεμών που κυκλοφορούν στην αγορά και στοχεύουν σε διαφορετικές ανάγκες, απευθυνόμενες σε όλα τα βαλάντια. Σίγουρα μπορείς να βρεις την καλύτερη για σένα, ανάλογα και με τα δικά σου κριτήρια (άρωμα, τιμή, υφή).

Πώς να αντιγράψεις το no makeup look της Ariana Grande

Δες παρακάτω τις αγαπημένες μας κρέμες χεριών που πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου:

Anti-Bacterial Hand Cream, Grown Alchemist

Anti-Bacterial Hand Cream, Grown Alchemist

Πρωτοποριακή, μη λιπαρή κρέμα χεριών, σχεδιασμένη με αντιβακτηριακά και καταπραϋντικά συστατικά που ενυδατώνει σε βάθος τα χέρια και προσφέρει αίσθηση απαλότητας και άνεσης στην επιδερμίδα.

Roger & Gallet Fleur de Figuier Hand & Nail Balm

Roger & Gallet Fleur de Figuier Hand & Nail Balm

Ενυδατικό βάλσαμο για τα χέρια και τα επωνύχια που θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα - με αναζωογονητικό άρωμα σύκου.

Επανορθωτική Κρέμα Χεριών, CeraVe

Επανορθωτική Κρέμα Χεριών, CeraVe

Μια μη λιπαρή κρέμα, που απορροφάται γρήγορα και περιέχει 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ, βοηθώντας στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού, ενώ ενυδατώνει το αφυδατωμένο δέρμα.

Bepanthol Κρέμα Χεριών

Bepanthol Κρέμα Χεριών

Ιδανική για την καθημερινή φροντίδα των ξηρών, σκασμένων και ταλαιπωρημένων χέριων, χαρίζοντάς τους βελούδινη αίσθηση και βαθιά ενυδάτωση.

Caudalie Vinotherapist Hand & Nail Repairing Cream Κρέμα Χεριών

Caudalie Vinotherapist Hand & Nail Repairing Cream Κρέμα Χεριών

Θρέφει και επανορθώνει τα ξηρά χέρια χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, ενώ τα προστατεύει από την αφυδάτωση και τις επιθέσεις του περιβάλλοντος.

Lancôme Confort Crème Mains

Lancôme Confort Crème Mains

Εξαιρετικά θρεπτική και επανορθωτική κρέμα για τα χέρια με με εκχύλισμα μελιού ακακίας και ροδόνερο.

Eau Capitale Hand Cream, diptyque

Eau Capitale Hand Cream, diptyque

Μια πολυτελής κρέμα χεριών, εμπλουτισμένη με aloe vera και έλαιο macadamia, η οποία επανορθώνει και προστατεύει, ενώ ταυτόχρονα αρωματίζει τα χέρια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ