How to | Απόκτησε νεανική όψη στο πρόσωπό σου με μόλις 2 προϊόντα μακιγιάζ

Φανταζόσουν ποτέ ότι το ρουζ και το bronzer σου μπορούν να έχουν εφέ lifting στο δέρμα σου;

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Λαμπερή, φρέσκια και νεανική όψη: Τα τρία ζητούμενα από όλες σχεδόν τις γυναίκες. Κι αν σου λέγαμε ότι μπορείς να τα αποκτήσεις εύκολα με δύο μόλις προϊόντα μακιγιάζ, τι θα 'λεγες;

Ναι, το νυστέρι και ο πλαστικός χειρουργός δεν είναι πάντα η λύση όταν μια γυναίκα θέλει να φαίνεται νεότερη. Η κουρασμένη αίσθηση στο δέρμα είναι χαρακτηριστικό που, δυστυχώς, μπορεί να εμφανιστεί ακόμα και σε πολύ νεαρή ηλικία. Τι μπορείς να κάνεις αν διανύεις μια από αυτές τις μέρες, όπου δεν έχεις κοιμηθεί όσο θα ήθελες και νιώθεις το δέρμα σου άτονο και θαμπό;

Θα εκπλαγείς αν σου πούμε ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα κρεμώδες bronzer και ένα ρουζ, επίσης σε κρεμώδη υφή. Εντάξει, και το αγαπημένο σου κονσίλερ για μια διακριτική κάλυψη και ομοιογένεια στον τόνο σου.

Ξεκίνα εφαρμόζοντας το κονσίλερ σε αρκετά σημεία στο πρόσωπο, από το μέτωπο και τα μάγουλα μέχρι τη μύτη και το πηγούνι. Στη συνέχεια, κάνε πολύ καλό blending με ένα foundation brush ώστε να απορροφηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το κονσίλερ από το δέρμα και να γίνει ένα με αυτό. Έπειτα, πάρε το bronzer σου (προτίμησε ένα liquid ή σε μορφή stick) και εφάρμοσε μικρή ποσότητα χαμηλά στα ζυγωματικά, στη ράχη της μύτης, στα βλέφαρα και στο μέτωπο. Στα ίδια ακριβώς σημεία, και σε κοντινή απόσταση με το bronzer, εφάρμοσε μικρή ποσότητα από το creamy blush σου. Με το ίδιο πινέλο που εφάρμοσες το foundation, κάνε επίσης καλό blending των δύο προϊόντων σε όλο το πρόσωπο, αναμειγνύοντάς τα μεταξύ τους.

Πώς να αντιγράψεις το no makeup look της Ariana Grande

Το αποτέλεσμα; Ένα πολύ ανάλαφρο μακιγιάζ με την απαραίτητη δόση υγείας που θα μείνει σταθερό όλη τη μέρα.

Bonus tip: Αν έχεις λιπαρό δέρμα, τα κρεμώδη προϊόντα είναι πιθανό να "λιώσουν" μετά από λίγη ώρα ή να βγάλουν έντονη γυαλάδα και λιπαρότητα. Για να το αποφύγεις, εφάρμοσε ένα primer πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ ή προτίμησε bronzer και ρουζ σε μορφή πούδρας - που όμως δεν θα έχουν ακριβώς το ίδιο lifting εφέ.

Take notes | Όλα τα βήματα της Hailey Bieber για τον σωστό καθαρισμό του προσώπου της πριν κοιμηθεί

Δες παρακάτω πώς ακριβώς το κάνει και η Emma Hoareau: