Follow us

Take notes | Όλα τα βήματα της Hailey Bieber για τον σωστό καθαρισμό του προσώπου της πριν κοιμηθεί

Getting ready for bed με τη Hailey Bieber, ή αλλιώς, η νυχτερινή ρουτίνα της για φουλ ενυδατωμένο και λαμπερό πρόσωπο.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Θαυμάζεις το αψεγάδιαστο, λαμπερό πρόσωπο (και δέρμα) της Hailey Bieber και πιάνεις συχνά τον εαυτό σου να αναρωτιέται πώς θα μπορούσες να το αποκτήσεις κι εσύ; Αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι όλα ξεκινούν από τη σωστή φροντίδα του όχι μόνο το πρωί αλλά και - κυρίως - το βράδυ.

Loading...

Γιατί το βαθύ ντεμακιγιάζ σε συνδυασμό με τα κατάλληλα skincare προϊόντα για τις ανάγκες σου είναι το ιδανικό combo για να ξυπνάς κάθε μέρα με αξιοζήλευτη όψη στην επιδερμίδα σου. Ευτυχώς, το 25χρονο μοντέλο έχει μοιραστεί πολλές φορές μερικά από τα μυστικά του για βελούδινη όψη στο πρόσωπο, με πιο πρόσφατο ένα βίντεο στο YouTube channel της όπου περιγράφει βήμα βήμα τη ρουτίνα που ακολουθεί πριν πέσει για ύπνο.

Loading...

Έτσι, εκτός από την ενυδάτωση εκ των έσω που ακολουθεί πιστά το τοπ μόντελ, αλλά και το overlayering κρεμών και σέρουμ κάθε πρωί για έξτρα ενυδάτωση, ακολουθεί την παρακάτω διαδικασία κάθε - μα κάθε - βράδυ:

Night Skincare Routine

#1. Ξεκινάει με ένα έλαιο ντεμακιγιάζ, που βοηθά στην απαλή απομάκρυνση των προϊόντων μακιγιάζ από το πρόσωπό της, αφού τα έλαια (όπως και τα balms) λιώνουν τις χρωστικές και παράλληλα ενυδατώνουν το δέρμα σε βάθος. Στη συνέχεια, απομακρύνει με ένα cotton pad τα υπολείμματα και τις μουτζούρες και έπειτα ξεπλένει με άφθονο χλιαρό νερό.

Bonus tip: Απλώνει το λάδι κάνοντας απαλές κινήσεις μασάζ, γεγονός που βοηθάει την μικροκυκλοφορία και τονώνει το πρόσωπο.

#2. Συνεχίζει ξαναπλένοντας το πρόσωπό της, αυτή τη φορά με ένα ενυδατικό καθαριστικό σαπούνι. Τονίζει ότι δεν προτιμά τα πολύ αφρώδη καθαριστικά αλλά τα πιο κρεμώδη, αυτά που αφήνουν μια απαλή υφή και μια αίσθηση ενυδάτωσης στο δέρμα. Στεγνώνει το πρόσωπό της κάνοντας ταμποναριστές κινησεις με μια καθαρή πετσέτα.

#3. Έπειτα, απλώνει το αγαπημένο της σέρουμ με πεπτίδια, αφού πρώτα ρίξει μερικές σταγόνες στην παλάμη της και το απλώσει στη συνέχεια με απαλές κινήσεις στο πρόσωπό της. Συνεχίζει με την ενυδατική της, που προτιμά να έχει πλούσια υφή για τη νυχτερινή της περιποίηση. Κι εδώ, εναποθέτει πρώτα το προϊόν στις παλάμες της και στη συνέχεια κάνει απαλό μασάζ με αυτό στο πρόσωπο.

Ποιο είναι το "Clean" Beauty Look που έχει γίνει viral στο TikTok;

#4. Τις ημέρες που νιώθει το δέρμα της ταλαιπωρημένο και κουρασμένο από το υπερβολικό μακιγιάζ που φοράει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, συνηθίζει να εφαρμόζει μόλις μια σταγόνα ελαίου προσώπου, με απαλές ταμποναριστές και ανοδικές κινήσεις. Αυτή η τεχνική εφαρμογής προσφέρει, κατά κάποιον τρόπο, ένα εφέ λίφτινγκ στο πρόσωπο, γεγονός που βελτιώνει την εμφάνιση τυχόν λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

#5. Επειδή, όπος ισχυρίζεται, έχει ευαίσθητο δέρμα με συχνά break-outs από μικρά σπυράκια, εφαρμόζει μια συνταγή για αντιμετώπιση του προβλήματος γραμμένη από τον δερματολόγο της, οπως επίσης και μερικά pimple stickers που βοηθούν τα σπυράκια της να φύγουν ακόμα πιο γρήγορα.

#5. Τελειώνει με την κρέμα ματιών που απλώνει όχι μόνο κάτω από τα μάτια της αλλά και στα βλέφαρα, κάνοντας μασάζ σε όλη την ευαίσθητη αυτή περιοχή. Επιπλέον, δεν ξεχνά ποτέ να εφραμόσει το lip balm της στα χείλη, ιδίως τις ημέρες που λόγω χαμηλών θερμοκρασιών, τα νιώθει πολύ αφυδατωμένα, έως και σκασμένα.

Δες περισσότερα στο βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ