Follow us

Phoebe Dynevor | Μοιράστηκε ένα skincare tip που δεν πρέπει με τίποτα να ακολουθήσεις

Η 26χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι δεν πλένει το πρόσωπό της το πρωί.

Phoebe Dynevor Louis Vuitton Splash/Ideal Images

Ένα - ξεκάθαρα αμφισβητήσιμο - skincare tip αποκάλυψε η Phoebe Dynevor σχετικά με την skincare ρουτίνα της, που ομολογουμένως μάς έβαλε σε σκέψεις.

Πιο αναλυτικά, η νεαρή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς Bridgerton του Netflix, δήλωσε ότι δεν πλένει το πρόσωπό της όταν ξυπνάει το πρωί και πριν εφαρμόσει τις κρέμες της, εκτός αν έχει κάνει γυμναστική νωρίτερα. Μάλιστα, είναι φαν μιας πιο μίνιμαλ ρουτίνας περιποίησης και δεν θέλει να κάνει overlayering προϊόντων στην επιδερμίδα της.

Έπειτα, ισχυρίστηκε ότι αυτό που κάνει με το που ξυπνήσει είναι να ρίξει λίγο κρύο νερό στο πρόσωπό της, κάτι που μας θύμησε το skincare hack που ακολουθεί η Bella Hadid, όπως μάς το έδειξε σε ένα Ιnstagram post της πρόσφατα. Η τελευταία, βουτάει ολόκληρο το πρόσωπό της για λίγα δευτερόλεπτα σε μια λεκάνη με νερό γεμάτο παγάκια με στόχο να ανανεώσει και να "ξυπνήσει" το δέρμα της.

Beauty decluttering | Πώς να κάνεις ξεκαθάρισμα στα καλλυντικά σου εύκολα και γρήγορα

Κάνε swipe left για να δεις τι εννοούμε:

Loading...

Σε γενικές γραμμές, το πλύσιμο του προσώπου με σαπούνι αλλά και ο διπλός καθαρισμός ενδείκνυνται για μια πολύ λαμπερή, πεντακάθαρη επιδερμίδα απαλλαγμένη από ρύπους και υπολείμματα μακιγιάζ. Διπλό καθαρισμό έχουν υιοθετήσει πολλές celebrities το δέρμα των οποίων θαυμάζουμε διαχρονικά, όπως η JLo και η Hailey Bieber, μεταξύ άλλων. Ιδίως αν έχεις λιπαρή, μικτή ή με τάσεις για ακμή επιδερμίδα, το καλό πλύσιμο είναι μονόδρομος, ακόμα και δύο φορές τη μέρα.

Take notes | Όλα τα βήματα της Hailey Bieber για τον σωστό καθαρισμό του προσώπου της πριν κοιμηθεί

Απ᾽ότι φαίνεται όμως, η 26χρονη ηθοποιός κρίνει ότι δεν το χρειάζεται, δεδομένου του ότι, όπως λέει, έχει ξηρό δέρμα και αρκείται σε μια πλούσια ενυδατική κρέμα. Η αλήθεια είναι ότι, παρ᾽ότι και οι ξηρές επιδερμίδες έχουν ανάγκη από τον κατάλληλο καθαρισμό κάθε πρωί, το πολύ συχνό πλύσιμο ή η χρήση σκληρών σαπουνιών μπορούν να προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερη ξηρότητα, αίσθηση τραβήγματος ακόμα και ξηροδερμία.

Loading...

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα skincare tip που δεν θέλουμε να υιοθετήσουμε καθώς δεν έχουν όλα τα πρόσωπα τις ίδιες ανάγκες. Αν έχεις την οποιαδήποτε αμφιβολία για τις δικές σου ανάγκες και τον τύπο δέρματός σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συμβουλευτείς τον δερματολόγο σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ