Follow us

Πώς να πετύχεις το "Je ne sais quoi" στιλ στα μαλλιά όπως μια αυθεντική Παριζιάνα

Ένταξε το french chic style στα χτενίσματά σου για έναν Παριζιάνικο αέρα στην εμφάνισή σου.

Jeanne Damas Splash News / Ideal Image

Οι Γαλλίδες ξέρουν να τηρούν πιστά τον - απαράβατο για εκείνες - κανόνα που ορίζει ότι όσο λιγότερα και πιο απλά τόσο το καλύτερο. Less is more λοιπόν, όχι μόνο στα ρούχα ή στο μακιγιάζ αλλά και στα μαλλιά τους, αφού σπάνια θα δεις Παριζιάνα να κυκλοφορεί με "περίπλοκα" χτενίσματα.

Οι περισσότερες λατρεύουν το messy style είτε έχουν κοντά είτε πιο μακριά μαλλιά. Έτσι, μακριά με αφέλειες ή μετρίου μήκους shag cuts και καρέ, όλα τους διακρίνονται για το πιο επιμελώς ατημέλητο ύφος τους που σε κάνει να σκέφτεσαι ότι δεν έχουν αφιερώσει πάνω από 5' για να τα φτιάξουν.

Πώς να πετύχεις το φινετσάτο "no makeup look" των Γαλλίδων

Μάλιστα, πολλά από αυτά έχουν στον πυρήνα τους μια 70s διάθεση και ένα πιο hippie chic vibe που σε μεταφέρει σε άλλες εποχές. Γι' αυτό άλλωστε λατρεύουμε να χαζεύουμε τις φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι όμορφες Παριζιάνες στα social media.

Μερικά hair tips από την beuaty editor:

Το μυστικό για να πετύχεις αυτό το στιλ είναι να "ξεφορτωθείς" (έστω για λίγο) όλα τα εργαλεία styling και να αρκεστείς σε μία καλή βούρτσα, και ίσως το σεσουάρ σου. Προτίμησε να στεγνώνεις φυσικά τα μαλλιά σου μετά το λούσιμο και να χρησιμοποιείς όσο το δυνατόν λιγότερα προϊόντα styling, και όταν αυτό είναι απολύτως απαραίτητο. Έτσι, τα μαλλιά δεν θα δείχνουν "βαριά" αλλά πολύ ανάλαφρα και φυσικά. Όταν επιλέγεις να τα πιάνεις ψηλά, άφηνε μερικές τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπό σου ενώ απόφυγε τα πολύ στιλιζαρισμένα και "στημένα" χτενίσματα.

H Kaia Gerber με το κούρεμα που την κάνει να μοιάζει με αυθεντική Παριζιάνα

Δες μερικές ιδέες για χτενίσματα με parisian chic vibe:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ