Follow us

Οι 7 καλύτερες κρέμες για σπυράκια που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Ενυδατώνουν χωρίς να ενισχύουν τη λιπαρότητα, βοηθούν με την καταπολέμηση της ακμής και χαρίζουν ματ αποτέλεσμα.

κρέμα για σπυράκια Istock Photo

Ψάχνεις σε καταστήματα καλλυντικών σε όλη την πόλη για να βρεις την ιδανική κρέμα για την ακνεϊκή επιδερμίδα σου; Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείσαι. Κι όμως οι καλύτερες -και συχνά οι πιο οικονομικές- κρέμες για σπυράκια βρίσκονται λίγα μέτρα μακριά- στο φαρμακείο της γειτονιάς σου.

Οι καλύτερες spot θεραπείες για να εξαφανίσεις τα σπυράκια μέσα σε ένα βράδυ

Αναζήτησε συνθέσεις με σαλικυλικό οξύ και νιασιναμίδη, που βοηθούν με τη μείωση της ακμής και εξαλείφουν τα σημάδια ή αν ακολουθείς κάποια αγωγή με χάπια, επίλεξε λεπτόρρευστες κρέμες με oil free συνθέσεις, που θα ενυδατώσουν σε βάθος την επιδερμίδα σου χωρίς να την επιβαρύνουν. Ακολουθούν οι 7 αγαπημένες μας κρέμες για σπυράκια από το φαρμακείο αυτήν την στιγμή:

Πώς φεύγουν τα εσωτερικά σπυράκια; Τα do's και don'ts

Οι καλύτερες κρέμες για σπυράκια στο φαρμακείοτώρα

Keracnyl PP, Ducray (στα φαρμακεία)

Keracnyl PP, Ducray (στα φαρμακεία)

Η Keracnyl PP χάρη στη σύστασή της, βοηθά να μειωθούν τα φλεγμονώδη σπυράκια, βελτιώνει την ανοχή στις τοπικές φαρμακευτικές αγωγές, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τα υπολειπόμενα σημάδια.

Effaclar Duo[+], La Roche-Posay (στα φαρμακεία)

Effaclar Duo[+], La Roche-Posay (στα φαρμακεία)

Κατάλληλη για επιδερμίδες με μέτριες ως σοβαρές ατέλειες, η Effaclar Duo[+] περιέχει σαλικυλικό οξύ κι έτσι βοηθά με τη μείωση της ακμή, ενώ παράλληλα παρέχει 24ωρη ενυδάτωση και ματ αποτέλεσμα που διαρκεί.

Aqua Beelicious Oil Free Hydrating Gel Cream, APIVITA (στα φαρμακεία)

Aqua Beelicious Oil Free Hydrating Gel Cream, APIVITA (στα φαρμακεία)

Αν έχεις ακνεϊκή επιδερμίδα, το τελευταίο που χρειάζεσαι είναι μία κρέμα με λιπαρή σύνθεση. Η Aqua Beelicious Oil Free Hydrating Gel Cream είναι ανάλαφρη με oil-free σύνθεση που δεν επιβαρύνει τη λιπαρή-μικτή επιδερμίδα. Προσφέρει ενυδάτωση, που διαρκεί και εξισορροπεί τη λιπαρότητα της επιδερμίδας, ενώ προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις.

Cleanance Soin Matifiant, Avène (στα φαρμακεία)

Cleanance Soin Matifiant, Avène (στα φαρμακεία)

Πρόκειται για μία από τις best selling φαρμακευτικές κρέμες για ακμή κι όχι άδικα: Ενυδατώνει σε βάθος, μειώνει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος και χαρίζει ματ αποτέλεσμα στις λιπαρές και ακνεϊκές επιδερμίδες. 

Balance Mattifying Cream, Youth Lab (στα φαρμακεία)

Balance Mattifying Cream, Youth Lab (στα φαρμακεία)

Λεπτόρρευστη και με εξαιρετικά ευχάριστη υφή, η Balance Mattifying Cream εξισορροπεί την υγρασία του δέρματος στα φυσιολογικά επίπεδα, ρυθμίζει την έκκριση λιπαρότητας και ταυτόχρονα καταπραΰνει τους ερεθισμούς της επιδερμίδας. Επαναφέρει την απαλότητα και τη λείανση στην επιδερμίδα και συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους, βελτιώνοντας τη μικροκυκλοφορία.

Ac-Norm Aquatic Cream, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Ac-Norm Aquatic Cream, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Αν ακολουθείς κάποια αγωγή για την ακμή, τότε αυτό που χρειάζεσαι είναι μια απλή ενυδατική κρέμα με μη λιπαρή υφή, που να μειώνει αποτελεσματικά τα εμφανή σημάδια ξηροδερμίας. Η Ac-Norm Aquatic Cream κάνει όλα τα παραπάνω, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί τη δερματική δυσανεξία και τους ερεθισμούς, χάρη στον παράγοντα Deepsan που περιέχει, και προσφέρει ματ αποτέλεσμα.

Pomegranate Cream Gel, KORRES (στα φαρμακεία)

Pomegranate Cream Gel, KORRES (στα φαρμακεία)

Με εκχύλισμα από ρόδι και σαλικυλικό οξύ, αυτή η κρέμα-gel της KORRES συσφίγγει τους πόρους, απομακρύνει τα νεκρά κυττάρα από την επιφάνεια του δέρματος, καθαρίζει σε βάθος τους φραγμένους πόρους, μειώνει την ερυθρότητα και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ