Follow us

Αυτή η κρέμα χεριών είναι ό, τι καλύτερο για την ενυδάτωση των άκρων σου τον χειμώνα (και όχι μόνο)

Η νέα κρέμα χεριών της Neutrogena®, Moisturizing & Hygiene, είναι το must-have προϊόν που δεν πρέπει να λείπει απ' την τσάντα σου.

hands iStock

Είναι αλήθεια ότι η (πολύ ευαίσθητη) επιδερμίδα των χεριών μας επηρεάζεται από πολλούς εξωτερικούς παράγοντες. Το έντονο κρύο συνδυαστικά με την έλλειψη υγρασίας στο περιβάλλον αλλά και την ξηρή ατμόσφαιρα των εσωτερικών χώρων εξαιτίας των κλιματιστικών, οι απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας, η έκθεση στον ήλιο αλλά και το συνεχές πλύσιμo μαζί με την επαναλαμβανόμενη χρήση αντισηπτικών, έχει κάνει τα χέρια μας επιρρεπή σε έντονη ξηρότητα, ξεφλούδισμα ακόμα και θαμπάδα.

Κι επειδή είμαστε σίγουρες ότι αναζητάς προστασία και ενυδάτωση σε ένα μόνο προϊόν, που θα μπορείς να κουβαλάς παντού μαζί σου, σού έχουμε την ιδανική λύση: Τη νέα κρέμα χεριών Neutrogena® Moisturizing & Hygiene, που περιέχει γλυκερίνη φυσικής προέλευσης - γνωστό συστατικό με ενυδατικές ιδιότητες μακράς διάρκειας - και αλκοόλη, που προσφέρει άμεση αίσθηση φρεσκάδας και συμβάλλει στην υγιεινή και προστασία των χεριών. Το νέο αυτό λανσάρισμα βάζει τέλος στο γνωστό δίλημμα "προστασία ή ενυδάτωση", αφού συνδυάζει ιδανικά σε μια κρέμα τόσο την τέλεια θρέψη όσο και την προστασία και υγιεινή χάρη στην αλκοόλη.

Αυτή η κρέμα χεριών είναι ό, τι καλύτερο για την ενυδάτωση των άκρων σου τον χειμώνα (και όχι μόνο)

Τα 50 χρόνια κληρονομιάς της Νορβηγικής Φόρμουλας

Αυτό το υπέροχο προϊόν συνδυάζει την καινοτομία που χαρακτηρίζει τη μάρκα με την κληρονομιά που φέρει η Νορβηγική Φόρμουλα. Αυτή η πρωτοποριακή, παγκοσμίως γνωστή, φόρμουλα προέρχεται από τα χρόνια μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν ο Lloyd Cotsen, ο οποίος κάποια χρόνια αργότερα θα γινόταν ο πρόεδρος της Neutrogena®, άκουσε τη φήμη για το θαύμα που έκρυβαν τα χέρια των Σκανδιναβών ψαράδων. Παρ' όλες τις κακουχίες της δουλειάς τους, τα χέρια τους παρέμεναν λεία και απαλά χάρη σε ένα έλαιο που προερχόταν από τα ψάρια.

Η κρέμα χεριών Neutrogena® με Νορβηγική Φόρμουλα, που δημιουργήθηκε λίγα χρόνια αργότερα, βασίστηκε σε αυτό το "μυστικό", ενώ μια σειρά από προϊόντα περιποίησης αναπτύχθηκε μέσα στα χρόνια, στοχεύοντας στη βαθιά θρέψη και ενυδάτωση όχι μόνο των χεριών αλλά και των ποδιών, των χειλιών και ολόκληρου του σώματος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ