Follow us

Πώς θα πετύχεις μόνη σου στο σπίτι το εφέ των laminated brows

Και όλα τα (αγαπημένα μας) προϊόντα φρυδιών για να τα δημιουργήσεις - χωρίς τη βοήθεια καμίας αισθητικού.

brows iStock

Τα καλοσχηματισμένα, πλούσια φρύδια είναι αναμφίβολα το trend της δεκαετίας. Πάνε πολλά χρόνια που (ευτυχώς) έχουμε αφήσει πίσω μας τα λεπτά, τοξωτά φρύδια που ήταν η νο. 1 επιλογή των γυναικών στα τέλη των 90s και αρχές των 00s. Κατά τη γνώμη μου, όχι μόνο δεν κολάκευαν το πρόσωπο, αλλά του έδιναν και μια περίεργη "αγριάδα" που σίγουρα καμία δεν θέλει για τα χαρακτηριστικά της.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα το brow trend θέλει τα φρύδια μας να είναι ελαφρώς messy, πέρα από πυκνά και έντονα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να δείχνουν επιμελώς ατημέλητα, πιστά στο feathery trend που έχουν αναδείξει πολλές φορές οι σχεδιαστές μέσα από τα runway shows τους. Σου λένε κάτι τα ανασηκωμένα φρύδια, με τις τρίχες που δείχνουν προς τα πάνω θυμίζοντας με κάποιον τρόπο φτερά, πάντα με έναν πολύ φυσικό τρόπο; Ε, αυτά είναι τα laminated brows και υπάρχει συγκεκριμένη, ημιμόνιμη τεχνική που θα σε βοηθήσει να τα δημιουργήσεις.

Nanoblading | Μια νέα τεχνική για ονειρεμένα φρύδια

Υπάρχει παρ' όλα αυτά κι ένας εύκολος τρόπος που μπορείς να δοκιμάσεις μόνη σου σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγεις στην αισθητικό σου. Τα μόνα προϊόντα που θα χρειαστείς είναι ένα τσιμπιδάκι κι ένα ψαλίδι φρυδιών, το αγαπημένο σου μολύβι ή πομάδα φρυδιών και ένα brow gel. Μάλιστα, πολλοί προτείνουν να μην χρησιμοποιούνται τσιμπιδάκια ή ψαλιδάκια, καθώς οι παραπάνω τριχούλες ευνοούν το brow lamination και τη δημιουργία ενός πιο πλούσιου φρυδιού, επομένως δεν χρειάζεται καν να αφαιρεθούν.

Πώς θα πετύχεις ένα fake brow lamination

Ξεκίνα χτενίζοντας ανοδικά τα φρύδια σου προς τα πάνω με τη βοήθεια ενός brow brush. Προαιρετικά, εφόσον το επιθυμείς, βγάλε με το τσιμπιδάκι τυχόν ανεπιθύμητες τριχούλες που μπορεί να υπάρχουν στα όρια των φρυδιών σου ενώ ψαλίδισε τις πολύ μακριές τρίχες που εξέχουν. Στη συνέχεια, γέμισε τα κενά με το αγαπημένο σου μολύβι ή πομάδα και ξαναχτένισε τα φρύδια σου. Το πιο σημαντικό βήμα της διαδικασίας είναι και το τελευταίο: Εφάρμοσε ένα gel ή κόλλα φρυδιών για να κρατήσεις τις τρίχες των φρυδιών σε μια ανοδική πορεία και χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα.

Loading...

Ψεύτικες βλεφαρίδες | Tips & tricks για ένα άψογο, σαγηνευτικό βλέμμα

Φυσικά, το συγκεκριμένο τρικ θα σε βοηθήσει να τα κρατήσεις σε αυτή τη θέση για λίγες μόνο ώρες και δεν έχει το ημιμόνιμο αποτέλεσμα της brow laminated τεχνικής που κρατάει μέχρι και έναν μήνα.

Αγαπημένα μας προϊόντα φρδιών για να το δοκιμάσεις μόνη σου στο σπίτι είναι τα παρακάτω:

Αυτό το πολύ εύχρηστο Brow Glue διατίθεται με πινελάκι με στρογγυλεμένο άκρο, ώστε να δημιουργείται εύκολα και με ακρίβεια οποιοδήποτε σχήμα φρυδιών. Για λείο look, βούρτσισε τα φρύδια ανοδικά με το The Brow Glue και άφησέ το να στεγνώσει.

Αυτό το 2 σε 1 εργαλείο για τα φρύδια είναι τόσο εύκολο στη χρήση που ενδείκνυται να το έχεις παντού μαζί σου. Η μία πλευρά έχει ένα αδιάβροχο μολύβι με μια άκρη με κλίση ώστε να γεμίζεις το τόξο με χρώμα μεγάλης διάρκειας. Η άλλη περιλαμβάνει ένα διάφανο gel με βουρτσάκι ώστε να χτενίζεις ανοδικά τις τριχούλες και να διατηρήσεις το αποτέλεσμα που θες για περισσότερο χρόνο.

Αυτό το εξαιρετικά λεπτό αδιάβροχο μολύβι με ενσωματωμένο βουρτσάκι φρυδιών, σχηματίζει απίστευτα φυσικές μικρές γραμμές που μοιάζουν με φυσικές τρίχες που διαρκούν 12 ώρες χωρίς να αλλοιώνονται.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ