Follow us

Οι αδελφές Hadid περπάτησαν με bleached brows στο Versace runway show και τρομάξαμε να τις αναγνωρίσουμε

Επανέρχονται στο προσκήνιο τα ξεβαμμένα φρύδια της δεκαετίας του '90;

hadid

Τα bleached brows, δηλαδή τα ξεβαμμένα φρύδια που μετά βίας ξεχωρίζουν στο πρόσωπο, ήταν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της δεκαετίας του '90 μαζί με τα πολύ λεπτά, τοξωτά φρύδια. Και τα δύο στιλ, παρότι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους, έδιναν μια πιο punk-rock διάσταση στο πρόσωπο, αφού ευνοούσαν την grunge πλευρά της γυναίκας.

To "Eye Blush" trend είναι ο νέος τρόπος για να χαρίσεις στο δέρμα σου μια φρέσκια, νεανική όψη

Αν και δεν είναι "φορέσιμα" στην καθημερινότητά μας, οι σχεδιαστές επιμένουν να τα προτείνουν στην πασαρέλα κατά καιρούς, όπως έγινε πριν λίγες μέρες στο runway show του οίκου Versace, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου. Οι αδελφές Hadid μάλιστα ήταν ανάμεσα στα μοντέλα που εμφανίστηκαν με ξεβαμμένα φρύδια και κατακόκκινα, corset outfits, ενώ το dramatic μαύρο smokey eye look έκανε έντονη αντίθεση με τα "αόρατα" φρύδια τους.

Οι αδελφές Hadid περπάτησαν με bleached brows στο Versace runway show και τρομάξαμε να τις αναγνωρίσουμε
Loading...
Loading...

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Bella και η Gigi ξέβαψαν τα φρύδια τους στο όνομα της μόδας. Το 2019 η Gigi Hadid είχε ξαναπερπατήσει "χωρίς φρύδια" στην πασαρέλα για χάρη του οίκου Prada ενώ έκανε και την διαφημιστική του καμπάνια την ίδια χρονιά διατηρώντας το look, ενώ η Bella είχε περπατήσει για το Haider Ackermann show λίγους μήνες αργότερα, το 2020, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Loading...
Loading...

Είναι άραγε ένα σημάδι ότι τα συγκεκριμένα φρύδια επανέρχονται σταδιακά στη μόδα;

Προσωπικά, θεωρώ ότι προτείνονται μόνο και μόνο χάριν εντυπωσιασμού στην πασαρέλα, καθώς δεν είναι ένα ευέλικτο στιλ που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις. Σε αντίθεση με τα laminated, feathery brows που αποτελούν τη μεγαλύτερη τάση τα τελευταία (αρκετά) χρόνια και που βλέπουμε παντού, από τα catwalks μέχρι το street style.

Πώς θα πετύχεις μόνη σου στο σπίτι το εφέ των laminated brows

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ