Follow us

Parisian Beauty | Σε αυτή την ενυδατική κρέμα "ορκίζεται" η Camille Razat για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της

Το French girl και πρωταγωνίστρια του Emily in Paris δεν πάει πουθενά χωρίς αυτό το celebrity-approved ενυδατικό προϊόν που ξεπουλάει κάθε 13''.

camille razat Splash News / Ideal Image

Celebrities όπως οι Camille Razat, Gwyneth Paltrow, Scarlett Johanson αλλά και beauty TikTokers ορκίζονται σε αυτό το προϊόν και δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία ότι είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες της αγοράς.

Ο λόγος για την Embryolisse Lait-Crème Concentré, την ενυδατική κρέμα του ομώνυμου Γαλλικού brand που δεν είναι αποκλειστικά αγαπημένο προϊόν των Γαλλίδων, αλλά έχει ξετρελάνει και τις απανταχού skincare addicts.

Μετά τη Gwyneth Paltrow, που έχει δηλώσει πολλές φορές ότι αποτελεί το top προϊόν που θα βρεις οπωσδήποτε στο νεσεσέρ της, άλλο ένα it girl που θαυμάζουμε για το στιλ, την αισθητική αλλά και το όμορφο δέρμα της, δηλώνει μεγάλη fan του. Και όταν πρόκειται για το go-to προϊόν μιας Παριζιάνας, και συγκεκριμένα της Camille Razat, δεν μπορούμε παρά να την εμπιστευτούμε με κλειστά τα μάτια.

7 πολυχρηστικά προϊόντα μακιγιάζ για "έξυπνα" makeup looks

Η Camille του Emily in Paris δήλωσε πρόσφατα ότι η Embryolisse είναι η αγαπημένη της κρέμα, ενώ αποτελεί ιδανική βάση για το μακιγιάζ, καθώς το κρατά σταθερό στην επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνει.

Loading...

Πράγματι, η Embryolisse Lait-Crème Concentré έχει πολλά πλεονεκτήματα, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα ως ενυδατική, ως primer / βάση για το μακιγιάζ αλλά και σαν λοσιόν ντεμακιγιάζ. Επιπλέον, μπορεί να εφαρμοστεί και σαν καταπραϋντική κρέμα μετά την έκθεση στον ήλιο, αλλά και σαν μάσκα προσώπου, αποτελώντας ένα απόλυτα πολυχρηστικό προϊόν που μπορείς να έχεις παντού μαζί σου. Και το καλύτερο; Κοστίζει κάτω από 20 ευρώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ